50
21
11
10
10

Apple’ın yeni akıllı telefonlarını tanıtacağı tarih iyice yaklaştı. 12 Eylül’de tanıtılacak 3 yeni iPhone, haliyle milyonlarca insanın da meraklanmasını sağlıyor. Bizim de canlı yayınla takip edeceğimiz iPhone konferansı öncesinde, fiyatının alıp başını gideceğini düşündüğümüz iPhone 9, iPhone Xs ve iPhone Xs+ cihazlarının nasıl olacaklarına bakacağız.

Şu ana kadar sızdırılan tüm bilgilere baktığımızda bizleri uygun fiyatlı iPhone 9 cihazı karşılıyor. Bu cihaz, tek kameraya sahip olduğu gibi, diğer telefonlarda yer alan bazı kilit özelliklerden de muaf olacak. 6.1 inçlik büyük sayılabilecek bir ekranla gelmesi beklenen cihaz, tahminlere göre 800 dolar bandında satışa sunulacak.

iPhone 9’u bir kenarı koyduğumuzda ise iPhone Xs ve iPhone Xs+ bizleri karşılıyor. Bu cihazların ikisi de Apple’ın yeni amiral gemileri olacakken, iki cihaz arasında 0.7 inç gibi çok ciddi bir boyut farkının olması bekleniyor. İki cihazın ekran boyutu ve bataryalar dışında birbirine oldukça benzer olacağı düşünülüyor.

Yeni iPhone X ailesinde Bizi Neler Bekliyor?

  • Daha hızlı bir Face ID
  • İphone Xs+ için daha büyük bir ekran-gövde oranı
  • Her iki tasarımda iPhone X ile aynı
  • Geliştirilmiş iki kamera
  • Her iki telefonda OLED Ekran Olacak

Yeni iPhone’lar ile ilgili daha fazla bilgiye ulaşmak istiyorsanız, yukarıdaki videoyu izleyebilirsiniz. Herkese iyi seyirler.

50
21
11
10
10
Emoji İle Tepki Ver
50
21
11
10
10