Apple Store, Uygulamaya Girenlere 10. Yılına Özel Küçük Bir Sürpriz Hazırladı

38
13
9
1
0
Apple'ın bu yıl 10. yaşına basan popüler alışveriş uygulaması Apple Store, uygulamaya girenleri küçük bir sürprizle karşılıyor. Bu sürprizi görmek isteyen kullanıcıların, arama kısmına "10 years" yazıp arama yapması gerekiyor.

Cupertino merkezli teknoloji devi Apple, özellikle içinde bulunduğumuz salgın döneminde birçok kullanıcının evinden alışveriş yapmasına olanak sağlayan 'Apple Store' uygulamasını bundan tam 10 sene evvel, 15 Haziran 2010'da yayınlamıştı. iPhone'da artan alışverişin bir parçası olarak piyasaya sürülen uygulama, yıllar içerisinde gelişerek alışveriş deneyimini de bir üst noktaya taşıdı.

Bu yıl 10. yaşına basan popüler alışveriş uygulaması Apple Store, bu özel yılı uygulamaya gizlenmiş bir sürpriz yumurta ile kutluyor. Bu sürprizi görmek isteyen kullanıcıların, arama kısmına "10 years" yazıp arama yapması gerekiyor. Daha sonrasında ekranda 1 ve 0 rakamlarının yer aldığı balonlar ortaya çıkıyor.

Twitter kullanıcısı Michael Steeber'ın paylaştığı bu videoda, Apple Store uygulamasına yerleştirilmiş olan sürpriz yumurtayı görüyorsunuz. "10 years" yazdığınızda ortaya çıkan bu balonları ekranda sağa sola sürükleyebilir ya da üzerine tıklayarak serbest bırakabilirsiniz.

Apple Store uygulaması nedir?

Apple Store

Apple'ın yaklaşık 10 yıl önce piyasaya sürdüğü Apple Store uygulaması, Apple ürünlerini ve aksesuarlarını satın almak isteyen müşteriler için daha kişisel bir yol sunuyor. Uygulamada sahip olduğunuz Apple ürünlerine göre öneriler alabilirken aynı zamanda hangi aksesuarların aygıtlarınızla uyumlu olduğu görebilir ve satın alım tercihinizi buna göre yapabilirsiniz.

Geçtiğimiz günlerde yeni bir sürümü yayınlanan uygulama, özellikle koronavirüs salgını sırasında Apple'ın işinin önemli bir parçası hâline geldi. Yayınlanan son güncellemeyle "Sizin İçin" sekmesi eklenen Apple Store'da bu sekme ile sipariş durumunu, aygıtları, servisleri, rezervasyonları ve ürün ipuçlarını tek bir yerde görmek mümkün hâle geldi.

Apple Store uygulaması, şu anda App Store üzerinden iPhone, iPad ve iPod touch cihazlara indirilebiliyor. 94,4 MB boyutundaki uygulamayı iOS işletim sistemini kullanan cihazınıza indirmek için hemen aşağıdaki indirme butonuna tıklayabilir, bunun gibi daha fazla içeriğe ulaşmak için sitemizi takip edebilirsiniz.

Kaynak : https://appleinsider.com/articles/20/08/05/apple-store-easter-egg-celebrates-its-10th-anniversary
38
13
9
1
0
Emoji İle Tepki Ver
38
13
9
1
0