10
2
2
0
0

Ekranı kırılmış bir akıllı telefon veya herhangi bir teknolojik alet gerek ekran fiyatlarının pahalılığı gerekse de orijinal parça bulmanın zorluğu yüzünden her zaman sorun olmuştur. Ekran koruyucular ve kılıflar bu durumun önüne geçse de bazı durumlarda yeterli olmayabiliyor. 

Böyle bir durumla karşılaşan kişilerse doğal olarak çareyi alternatif çözümlerde arıyorlar. Biz de bu yazımızda internet ortamında efsaneleşmiş, teknolojik aletlerin ekranlarındaki küçük çatlakları ve kırıkları düzeltebildiğini iddia edilen araba cilasını inceliyoruz. Gelin bu ürünün gerçekten işe yarayıp yaramadığına hep birlikte göz atalım.

Araba cilası gerçekten kırık ve çatlakları gideriyor mu?

Elimizde ürünü test etmek için bir iPhone ve ekranı kırık bir Apple Watch bulunuyor. Ürünü ilk olarak iPhone cihazımızda test etmeden önce ekranını güzelce temizledikten sonra cilayı, çatlağın olduğu noktaya döküyoruz ve bezle iyice yayıyoruz. Sonuç olarak çatlak geçmese de o bölgenin biraz daha pürüzsüzleştiğini söyleyebiliriz.

İkinci aşamadaysa cilayı artık iyice eskimiş, durumu çok daha vahim olan Apple Watch’a döktük. Bu noktada tahmin edebileceğiniz gibi saatin üzerinde çok daha derin ve büyük çatlaklar olduğu için cila pek de etkili bir sonuç vermedi.
Sonuç olarak kırık veya çatlağın bulunduğu ekrana araba cilası uygulamanın kırık hissiyatını azaltsa da çatlağı gidermediğini, ayrıca daha derin ve büyük çatlaklarda hiçbir etki vermediğini söyleyebiliriz. Konu hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için hemen yukarıdan videomuzu izleyebilir, bunun gibi daha fazla içeriğe ulaşmak içinse sitemizi ve YouTube kanalımızı takip edebilirsiniz.
 

10
2
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
10
2
2
0
0