Assassin's Creed III Remastered, Yüksek Çözünürlükten Daha Fazlasını İçeriyor

27
16
11
3
1
Assassin's Creed III Remastered, düşünülenin aksine sadece grafik geliştirmeleri içermiyor, bundan daha fazlası var.

Assassin’s Creed: Ezio Collection için kötü geri dönüşler alan Ubisoft, Assassin’s Creed III Remastered’ı geliştirirken bu kötü geri dönüşleri göz önüne almış olacak ki karşımıza başarılı bir yapım çıkıyor. Assassin’s Creed III Remastered, sadece çözünürlük iyileştirmeleriyle gelmiyor; bu sürümde görsel olarak gelişmiş oyun içi dünya, iyileştirilmiş ışıklandırma ve oyun mekaniğinde bir çok işe yarar değişiklik mevcut.

Mekanik geliştirmeler

Dediğimiz gibi, bu sürüm sadece görsel geliştirmelerden oluşmuyor. Oyundaki craft sistemi, daha önceden sadece satın alarak elde edebileceğiniz silahları oluşturmanıza yarıyor. Mini harita ise çok daha detaylandırılmış ve geliştirilmiş. Görevlerdeki gizlilik seçenekleri ise artırılmış, yani artık sadece ‘pata küte’ değil, sessizce de görevleri tamamlayabileceksiniz.

Görsel geliştirmeler

Evet bu sürümde çözünürlük geliştirmeleri mevcut ancak Ezio Collection’da olduğu gibi mevzu sadece bundan ibaret değil. En belirgin değişiklik ışıklandırmalara yapılmış, oyundaki ışıklar artık fiziksel olarak renderlanıyor. Oyunun orijinal soluk renk paletinden, hikayeyi ve atmosferi daha iyi deneyimlemenizi sağlayacak canlı bir renk paletine geçiş yapılmış. Doku geliştirmelerinden bahsetmeye gerek bile yok.

Bu sürümdeki derinlik efektleri, yeni nesil oyun kategorisine girmeye yeterli düzeyde ancak asıl büyük gelişim ekrandaki yansımalara geldi. En belirgin olanları tabii ki su yüzeyindeki yansımalar, ki hatırlatmak gerek su yansımaları orijinal oyunda yoktu.

Sonuç

Assassin’s Creed III Remastered, genel düşüncenin aksine sadece çözünürlük gelişmesinden ibaret değil. Oyunda ilginizi çekip sizi hikayeye ve atmosfere tekrardan bağlayabilecek birçok unsur mevcut. Tabii belirtmekte fayda var ki oyun, en iyi performansı yüksek donanımlı PC’lerde veriyor.

Kaynak : https://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2019-assassins-creed-3-remaster-analysis
27
16
11
3
1
Emoji İle Tepki Ver
27
16
11
3
1