Assassin's Creed Valhalla'da Oyuncular, "Geç Olmadı mı Biraz?" Dedirten Bir Özelliğe Kavuştu

12
8
1
0
0
Ubisoft, Assassin's Creed Valhalla için oyuncuların uzun süredir beklediği seviye ölçekleme özelliğini sonunda sundu. Güncellemeyle birlikte oyuncular, tek elle kılıç kullanma özelliğine kavuştu. Oyun çıkalı 9 ay oldu.

10 Kasım 2020’de piyasaya sürülen Assassin’s Creed Valhalla’ya çok beklenen bir güncelleme geliyor. Çıktığı tarihten itibaren hata gidermeleri ve yeni oyun içeriklerini kapsayan güncellemeler alan Valhalla, seviye ölçekleme (level scaling) özelliğini sonunda kazanıyor.

27 Temmuz (bugün) itibarıyla kullanıma giren seviye ölçekleme özelliğinde beş farklı zorluk seviyesi bulunuyor. Oyuncular, bu özellik sayesinde oyunun dünyasında gezinirken oyunun zorluk seviyesini ayarlama imkânına sahip oluyorlar. Böylece yüksek seviyeli oyuncularla düşük seviyeliler arasında bir denge kurulmuş olacak.

Seviye ölçekleme birebir mücadeleyi zorlaştıracak:

assassin's creed valhalla

Valhalla’da oyun içi İngiltere haritası, belli eşya seviyeleri gerektiren bölümlere ayrılmış durumda yani oyuncular belli bir seviyeye ulaşmadan bazı bölgelere girememekteler. Seviye ölçekleme özelliği devre dışı bırakıldığı takdirde oyuncunun gittikçe güçlenen karakteri daha güçsüz karakterleri ‘sinek gibi ezebilirken’ özellik etkinleştirildiğinde düşman karakterler, oyuncunun karakterine eşdeğer bir güçte oluyor; bu da oyuncuların birbirlerine karşı mücadelelerini çok daha zor hâle getiriyor.

9 ay sonra tek elle kılıç kullanabileceğiz:

Güncellemeyle birlikte Assassin’s Creed: Valhalla’ya gelen bir diğer özellik ise oyunun baş kahramanı Eivor’ın tek elle kılıç kullanabilecek olması.

Valhalla’ya önümüzdeki hafta ise yeni bir DLC paketi gelebilir. Windows Store’da birkaç gün önce, 5 Ağustos’ta çıkacak bir The Siege of Paris DLC’si yayınlandı ve kısa süre sonra silindi. Oyuncular bu DLC paketinin de gerçekten var olduğunu ve Eivor ile yeni kıyılara yelken açmayı umuyorlar.

Kaynak : https://www.gamesradar.com/uk/assassins-creed-valhalla-gets-level-scaling-and-one-handed-swords-tomorrow/
12
8
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
12
8
1
0
0