Aston Martin'in Yeni Hizmeti, Evin İçinde Arabanızla Hava Atmanızı Sağlayacak

23
16
6
3
3
Ürettikleri arabalara hayranlıkla bakakaldığımız Aston Martin, araba sektörünün dışına bir kez daha çıkıyor. Şirket, müşterilerine özel tasarlanmış ve arabalarını en iyi şekilde sergileyebilecekleri ev ve garajlar inşa edecek.

Lüks otomobil üreticisi Aston Martin, sürücülerin en sevdikleri otomobilleri sergilemeleri için yeni bir endüstriye adım attı. Şirket, araç sahiplerinin arabalarını sergileyebilecekleri evler ve garajlar yaratmak istiyor.

Şirketin “Aston Martin's Automotive Galleries and Lairs” adlı servisi özellikle bu hizmet için oluşturulmuş. Ismarlama bir garajdan tamamen geri çekilmeye kadar her şeyi sunan şirket, hizmetin lüks bir araca sahip olma deneyimini genişleteceğini umuyor.

aston martin ev

Bu servis, Aston Martin müşterilerinin kendi araçlarını zevklerine göre tasarlayabildikleri Q servisinin bir uzantısı olarak geliyor. Şirket bu servisin normal bir garaj oluşturmak veya tamamiyle yeni bir ev oluşturma seçenekleri sayesinde lüks araç sahibi olmanın deneyimini artıracağını umuyor. Şirketin Baş Yaratıcı Sorumlusu Marek Reichman bu hizmeti şu sözlerle aktarıyor:

"Bir araba sevdalısı için garaj, evin geri kalan kısmı kadar önemlidir. Aston Martin tarafından tasarlanan, ya arabanızla şov yapmanızı sağlayan ya da daha büyük, entegre bir eğlence alanının parçası olan bir otomobil galerisi, bir Aston Martin'e sahip olmayı sonraki seviyeye taşıyacaktır."

aston martin

The Automotive Galleries and Lairs servisi kapsamında Reichman ve ekibi projeleri gerçekleştirmek için dünyanın her yerindeki mimari uygulamayla işbirliği yapacak. Şirketin Dış İlişkiler Direktörü Sebastien Delmaire ise bu aşırı lüks hizmeti şu şekilde anlatıyor:

"Aston Martin, araçlarını en iyi şekilde sunmak için arabaları hazırlamada yıllarca süren bir uzmanlığa sahip. Aynı zamanda bu yaşayan ve nefes alan makinelerin bakımlarının ve saklandıkları yerlerin de öneminin farkında bir şirket."

aston martin

Bu alanlar, insanların otomobil tutkularını paylaşabilecekleri eşsiz dünyalarını yaratmalarına bir fırsat veriyor.

Bu hizmet ile Aston Martin ilk defa araba tasarımından uzaklaşmıyor. Geçtiğimiz yıl şirket lüks otonom uçaklarının tasarımını paylaşmıştı. Bunun dışında 2016 yılında da şirket bir sürat teknesi çıkarmıştı.

Kaynak : https://www.dezeen.com/2019/08/22/aston-martin-automotive-galleries-lairs-cars-design/
23
16
6
3
3
Emoji İle Tepki Ver
23
16
6
3
3