Harley Davidson İmzalı Elektrikli Bisikletler Geliyor

22
4
2
2
1
Elektrikli motosikletleriyle yeni nesil teknolojileri yakalamaya çalışan Harley Davidson, şimdi de elektrikli bisiklet üzerinde çalışıyor. Prototip çalışmalarını tamamlayan Harley Davidson, yeni ürünlerini kısa bir süre sonra piyasaya sürecek.

ABD merkezli motosiklet devi Harley Davidson, teknolojik gelişmeleri yakından takip etmeye devam eden şirketlerden bir tanesi. Geçtiğimiz dönemlerde elektrikli motosikletler üzerinde çalıştığını duyuran Harley Davidson şimdi de elektrikli bisikletler üzerinde çalışıyor.

Üzerinde çalıştığı elektrikli bisikletlerle ilgili bir fotoğraf paylaşan Harley Davidson, yeni oyuncaklarının prototiplerinin hazır olduğunu ve elektrikli bisiklet modelleriyle ilgili çalışmaları sürdürdüğünü açıkladı.

İşte Harley Davidson tarafından geliştirilen elektrikli bisikletler

harley davidson

Aslına bakılacak olursa Harley Davidson'ın bu prototipleri bir yıldan daha uzun bir süre önce ortaya çıkmıştı ancak şimdi, elektrikli bisikletler son şeklini almış durumda ve ilerleyen dönemlerde piyasaya sürülecek. 

Harley Davidson tarafından paylaşılan bu fotoğrafa yakından bakıldığı zaman, bu elektrikli bisikletlerin gidonlarında sadece bir fren olduğu görülebiliyor. Bu da akıllara, Harley Davidson'un üzerinde çalıştığı elektrikli bisikletlerde, motosikletlerde kullanılan bazı dinamiksel sistemlerin kullanılabileceğini getiriyor. Ancak Harley Davidson, bu elektrikli bisikletlerin özellikleriyle ilgili bir açıklama yapmadı.

Harley Davidson, bu ürünlerin piyasaya ne zaman sürüleceğini ve fiyatının ne olacağını da henüz açıklamadı. Ancak kısa bir süre sonra bisikletlerle ilgili son çalışmaların da tamamlanması ve bisikletlerin piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Kaynak : https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-7385117/Harley-Davidson-unveiled-battery-powered-electric-BICYCLE-pedal-assist.html
22
4
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
22
4
2
2
1