Avengers: Endgame'in Yüzleri Güldüren Kamera Arkası Görüntüleri Paylaşıldı

41
4
4
1
1
Avengers: Endgame'in Yüzleri Güldüren Kamera Arkası Görüntüleri Paylaşıldı
Marvel Sinematik Evreni’nin üçüncü fazında yer alan Avengers: Endgame, tüm zamanların en çok izlenen filmi olmayı başardı. Yakın bir zaman içerisinde dijital ortamlara da sunulacak olan filmin, kamera arkası görüntüleri paylaşıldı. Çekim hatalarının da yer aldığı bu videoda özellikle bir an, daha çok dikkatleri çekti.

Marvel Sinematik Evreni’nin en büyük filmi olan Avengers: Endgame, Avatar’ın 10 yıllık rekorunu kırarak en çok gişe hasılatı yapan film olmayı başardı. 20 filmin "sonu" niteliğindeki Endgame, birçok insana sinemada büyük keyif verirken sonunda da gözyaşları döktürttü. Marvel'ın yakın zaman dijital ve fiziksel ortamlarda yayınlayacağı film için hazırlanan bir video yayınladı. Çekim hataları ve kamera arkası görüntülerinin yer aldığı videoda kahramanlarımızın karizmatik sahnelerdeki komiklikleri de görülüyor.

Yaklaşık 11 dakikalık olan bu videonun ilk dakikası, "Bloopers - Gag Reel" olarak adlandırılan komik ve şakalı bölümken kalan kısımlarda filmden çıkarılan sahneler, kamera arkası görüntüleri ve oyuncuların filmle ilgili genel yorumları bulunuyor. İlk dakika içerisinde aynı zamanda, kahramanların bir araya geldiği bir siper sahnesini de göze çarpıyor. Daha sonra filmden çıkarılan bu sahnede, birkaç kahramanın filmin finalindeki savaş sırasında neler olduğunu konuştuğuna şahit oluyoruz.

Film çıktıktan sonra New York Times’a verdikleri bir röportajda da bu sahneden bahseden filmin senaristleri Christopher Marcus ve Stephen McFeely, bu sahnenin çıkarılma nedenini açıkladı. McFeely, o sahnede 18 kişinin yer aldığını, herkesin bir cümle bile söylemesi hâlinde doğallığın bozulacağını belirtti. Marcus ise devasa bir savaşın ortasında böyle bir konuşma sahnesi için her karaktere bir korunak bir siper bulunması gerektiğini ve bunun bu kadar büyük bir savaşta hiç gerçekçi durmayacağını ifade etti.

Peki siz sahnenin çıkarılması hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce bu sahne, filmden çıkarılarak doğru bir karar verilmiş mi? Düşüncelerinizi ve fikirlerinizi yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak : https://bgr.com/2019/07/26/avengers-endgame-digital-release-bloopers-show-epic-deleted-scene/
41
4
4
1
1
Emoji İle Tepki Ver
41
4
4
1
1