Russo Kardeşler, Avengers: Endgame ile İlgili Şok Bir Bilgi Paylaştı (Spoiler)

130
16
12
11
11
Avengers: Endgame’in yönetmenleri Russo kardeşler, eğer gerçekleşseydi çok büyük olay olacak fikirlerini paylaştı.

Marvel’ın San Diego Comic-Con gösterisinde Avengers: Endgame filminin yönetmenleri Joe ve Anthony Russo röportaj verdi. Verdikleri röportajda yönetmenler, eğer gerçekleşseydi hayranları hüsrana uğratacak bir hikâye fikrini paylaştı. Söylediklerine göre ilk başta Thanos’un Captain America’nın kafasını koparması söz konusuymuş.

Anthony Russo, “2014’teki Thanos zaman portalından geçtiği anda, kahramanlarımızın önüne Captain America’nın koparılmış kafasını bırakacaktı” dedi.

Joe Russo’da “3. kısım dışındaki bütün senaryo tamamdı çünkü Anthony ve ben, Thanos’un kahramanların önüne Captain’in kafasını fırlatmasını istiyorduk. Bundan vazgeçemezdik ve sonunda ‘Pekala, eğer bunu yapmıyorsak başka bir şey bulmamız gerekiyor’ dedik. Ondan sonra her şey şu anki gibi oldu” diye ekledi.

Kardeşler, bu olayın fazlasıyla karanlık olduğunu ancak bunun bir sorun olmadığını çünkü Thanos’un zaten fazlasıyla karanlık bir karakter olduğunu belirtti. Marvel’ın Comic-Con etkinliğinden daha fazla detay öğrenmek için Webtekno’yu takipte kalmayı unutmayın :)

Kaynak : https://ew.com/comic-con/2019/07/19/avengers-endgame-thanos-cut-off-captain-america-head/
130
16
12
11
11
Emoji İle Tepki Ver
130
16
12
11
11