En Yeni Battlefield Oyunu Olan Battlefield V, Tamamen Ücretsiz Oldu

131
33
7
5
4
Geçtiğimiz hafta Battlefield 1’i tamamen ücretsiz yapan Amazon, bu hafta Prime üyelerine özel Battlefield V’i ücretsiz yaptı. Oyuna sahip olmak için yazımızdaki adımları uygulamanız yeterli.

Oyuncular olarak geçtiğimiz hafta büyük bir sürprizle karşılaşmıştık. Amazon, Prime üyelerine özel DICE ve EA tarafından geliştirilen Battlefield 1 oyununu tamamen ücretsiz yapmıştı. Prime Gaming sitesinden kodunu alabildiğimiz oyunu Origin hesabımızda aktifleştirerek oyuna sonsuza dek sahip olabiliyorduk.

Fakat sürpriz yalnızca bununla sınırlı değildi. Amazon, 2 Ağustos tarihinde Battlefield V’in de ücretsiz olacağını açıklamıştı. İşte o büyük gün geldi ve Battlefield serisinin en son yayınlanan oyunu Battlefield V, Prime üyelerine özel olarak tamamen ücretsiz oldu. Oyunu satın almak için aşağıdaki adımları izlemeniz yeterli:

Battlefield V ücretsiz olarak nasıl alınır?

battlefield v

  • Bu bağlantıya tıklayarak Amazon Prime Gaming’in Battlefield V sayfasına ulaşın ve hesabınıza giriş yapın.
  • Şimdi talep et’ başlıklı kutucuğa tıklayın.
  • Kod talep edin’ kutucuğuna tıklayın.
  • Karşınıza çıkan kodu kopyalayın ve bilgisayarınıza yüklü olan Origin uygulamasına girin (Yüklü değilse buradan indirin).
  • Üstteki menüde Origin > Redeem Product Code seçeneğine basın. 
  • Açılan kutucuğa kopyaladığınız kodu yapıştırın

Battlefield 1’i kaçırdım demeyin, çünkü kaçırmadınız:

Battlefield V’in ücretsiz olmasıyla Battlefield 1’i zamanında alamayanlar, hiç üzülmenize gerek yok. Zira Amazon Prime Gaming’e ne zaman abone olduğunu fark etmeksizin Battlefield 1’i halen kütüphanenize ekleyebiliyorsunuz. Battlefield 1 ücretsiz olarak almak için bu bağlantıya tıklayarak yukarıdaki adımları aynen takip etmeniz yeterli. Ayrıca Battlefield V’in de son bir tarihinin olmadığını belirtelim.

131
33
7
5
4
Emoji İle Tepki Ver
131
33
7
5
4