Batman ve Wonder Woman Oyuncuları: Justice League’de Kesilen Sahneler Yayınlansın

14
7
2
2
2
DC hayranları, sosyal medyadan başlattıkları #ReleaseTheSnyderCut kampanyası ile yönetmen Zack Snyder’ın Justice League’den kesilen sahnelerinin yayınlanması için Warner Bros.’a çağrıda bulundu. Kısa sürede çığ gibi büyüyen kampanyaya, Ben Affleck ve Gal Gadot’tan da destek geldi.

Öncelikle mevzuyu bilmeyenler için kısaca anlatalım. Amerikalı yönetmen Zack Snyder’ın kızı, Justice League’in çekimleri sırasında hayatını kaybetti. Snyder de filmi tamamlayamadan görevini bırakmak zorunda kaldı.

Ünlü yönetmenin projeye dönmesini beklemeyen Warner Bros., filmi hemen vizyona sokmak için ilk Avengers filminin yönetmeni Joss Whedon’u projenin başına geçirdi. Snyder’ın bıraktığı yerden devam etmeyi reddeden Whedon, çekilen sahnelerin çoğunu tekrardan çekti. 2017 yılında vizyona giren filmden kesilen bu sahneler, ‘Snyder Cut’ olarak anılıyor. 

zack snyder

DC’nin süper kahramanlarını bir araya getiren Justice League, 300 milyon dolarlık devasa bütçesine karşın, dünya çapında yalnızca 657 milyon dolar gişe hasılatı topladı. Ve bugün, aradan iki yıldan uzun bir süre geçmesine rağmen, Snyder’ın hayaleti filmin peşini bırakmış değil. Twitter’da #ReleaseTheSnyderCut adlı bir kampanya başlatan DC hayranları, Snyder’ın Justice League’den kesilen sahnelerinin yayınlanması için Warner Bros.’a çağrıda bulunuyor.

Kısa sürede sosyal medyayı etkisi altına alan kampanya, Wonder Woman karakterini canlandıran Gal Gadot’tan da destek aldı. Instagram ve Twitter hesabından kendisinin siyah beyaz bir fotoğrafını paylaşan başarılı aktris, Snyder’ın kesilen sahnelerinin yayınlanması yönündeki çağrılara katıldı. 

Gadot’un tweetini alıntılayan ünlü yönetmen, “Amazonlarda yanlış olmaz” sözleriyle kendisi hakkında başlatılan kampanyaya destek oldu. Ardından DC’nin eski Batman’i Ben Affleck de harekete katıldı ve kişisel Twitter hesabından #ReleaseTheSnyderCut etiketini paylaştı. 

Öte yandan Snyder Cut hakkında yorum yapan ilk DC oyuncuları Gadot ve Affleck değil. Justice League’de Aquaman karakterini canlandıran Jason Momoa, bu yılın başlarında MTV News’e verdiği demeçte kesilen sahneleri gördüğünü ve çok heyecanlandığını söyleyerek, halkın da bu sahneleri görmesi gerektiğini ifade etmişti. Warner Bros.’un çarpıcı bir şekilde büyüyen bir çağrılara nasıl bir cevap vereceği ise büyük bir merak konusu.   

Kaynak : https://www.ign.com/articles/2019/11/17/release-snyder-cut-gal-gadot-wonder-woman-justice-league
14
7
2
2
2
Emoji İle Tepki Ver
14
7
2
2
2