Apple, Eski iPhone’ları Alıp Yerine iPhone 7 Verecek!

1
0
0
0
0
Apple, değişim kampanyası kapsamında Türkiye’den bir operatör ile anlaşarak eski iPhone’ları alıp yerine iPhone 7’yi verecek.

Apple’ın ABD’de uyguladığı değişim kampanyası kapsamında yeni iPhone’ların verilmesi, yüksek ihtimalle bu yıldan itibaren Türkiye için de geçerli olacak. Apple’ın Türkiye’den bir GSM operatörü şirketiyle anlaştığı söyleniyor. Buna göre eski iPhone’ları alacak olan operatör, yerine güncellenen tarifelerle iPhone 7 verecek.

Bu değişim kampanyasının 7 Eylül’den, yani iPhone 7’nin tanıtılacağı tarihten bir ay sonra başlayacağı tahmin ediliyor. Şimdilik bir operatörle yapılacak olan bu kampanyanın ilerleyen zamanlarda diğer operatörlerle anlaşma sağlanarak daha da yayılacağı tahmin ediliyor.

3 bin 500 TL’ye yaklaşan fiyatlarla satışa sunulmasını beklediğimiz iPhone 7’lere böyle bir kampanya dahilinde sahip olmak, özellikle maddi durumu yetersiz olan kullanıcılar için adeta ilaç olacak. Hoş, maddi durumu iyi olanların da bu kampanyadan faydalanacaklarını düşünüyorum.

‘Bir operatör’ olarak belirttiğimiz bu operatörün hangisi olduğu konusunda bir tahmin yürütmek zor. Bizlere sanki ilk olarak Vodafone olacakmış gibi geliyor, resmi açıklama geldiğinde sizleri bilgilendireceğiz.

Kaynak : http://www.ntv.com.tr/galeri/teknoloji/iphone7-turkiyeye-degisim-kampanyasi-ile-geliyor,PhBOpm_4qEK0-E1tc0IjHg
1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0