Bir YouTuber, 18 Ayar Altın Kaplama AirPods Yaptı (Video)

31
9
6
2
0
Oldukça becerikli bir kuyumcu ve YouTuber olan Pablo Cimadevila, YouTube kanalında 18 ayar altından AirPod yaptığı bir video yükledi. Ortaya çıkan son ürün sıkıntısız şekilde çalışıyor.

YouTube ilginç içerikleri bulmak için muhteşem bir mecra. Site üzerinde hemen her konuda bir çalışma, bir eğitim videosu, bir konu açıklaması bulmak mümkün. 

Platformda son dönemde göze çarpan ilgi çekici videolardan biri de Pablo Cimadevila’ya ait. Cimadevila, 11 dakikalık videoda önce bir AirPod’u söküp dış kaplamasının kalıbını çıkarttı. Daha sonra da bu kalıbı kullanarak 18 ayar altından kendi AirPod kaplamasını yaptı.

altın-airpod

Pablo, dikkatle söküp tekrar birleştirdiği AirPodlarının çalıştığını söylerken bu kulaklıklara AirGolds adını verdi. Apple’ın ‘Farklı Düşün’ kampanyasından ilham aldığını söyleyen zanaatkâr, kulaklıkların satılık olmadığını da söyledi. 

Altın iyi bir iletkendir ve pek çok yüksek kalite mikrofon ve kulaklıkta kullanılır. AirPodların tamamen altın kaplanmasının ses kalitesine nasıl etki ettiği merak konusu. Sizce bu altın kulaklıklar kaç para eder?

Kaynak : https://9to5mac.com/2019/08/29/watch-this-highly-skilled-jeweler-make-custom-18k-gold-airpods-video/
31
9
6
2
0
Emoji İle Tepki Ver
31
9
6
2
0