Bir YouTuber, 80'ler Efsanesi 'Rasputin' Şarkısını Diş Fırçası ve Ütü Gibi Cihazlarla Seslendirdi [Video]

34
17
2
0
0
Bir YouTuber, 80'ler Efsanesi 'Rasputin' Şarkısını Diş Fırçası ve Ütü Gibi Cihazlarla Seslendirdi [Video]
Device Orchestra adlı YouTube kanalı, yüksek enerjisiyle bilinen ve son dönemlerde TikTok başta olmak üzere sosyal medya platformlarında dikkat çeken Rasputin şarkısını diş fırçası, ütü ve PlayStation 2 kontrolcüsü gibi cihazlarla seslendirdi.

Çıkışının üzerinden 40 yıldan fazla zaman geçen Boney M. grubunun Rasputin adlı şarkısı, internet aleminin klasiklerinden biri haline gelmiş durumda. Şarkının yüksek enerjisi, sözleri ve temposu, özellikle mizah içerikli yabancı sayfalarda sık sık karşımıza çıkmasını sağlıyor.

Fakat bu oldukça yaşlı şarkının bugün gündemimizde olmasının başka bir sebebi var. Çıkışının üzerinden onca zaman geçmiş olmasına rağmen Rasputin, listelerde yeniden yukarılara oynamaya başladı. Başta TikTok olmak üzere sosyal medya platformlarının da desteğiyle yeniden canlanan bu şarkıyı, Device Orchestra kendi tarzıyla seslendirdi.

Elektrikli diş fırçaları, PlayStation 2 kontrolcüsü, ütü ve daha niceleri

Device Orchestra, halihazırda bulunan şarkıları oldukça hoş bir şekilde, akla gelmez aletlerle yeniden canlandırarak YouTube içerikleri üretiyor. En son paylaştığı içeriği ise az önce bahsettiğimiz, listelerde yukarılara oynayan Rasputin şarkısı. Yukarıdaki videodan ulaşabilirsiniz.

Kulağa oldukça hoş geldiğini söyleyebileceğimiz bu seslendirmede; 4 adet elektrikli diş fırçasıPlayStation 2 kontrolcüsü, buharlı bir ütü ve sallanan bolca küçük göz görüyoruz.

Yaptığı videolarda Device Orchestra, mikro denetleyicilerini ve programlama yeteneğini kullanarak az önce bahsettiğimiz diş fırçası ve ütü gibi aletlerin yanında daktilo gibi başka birçok elektronik ürün de kullanarak popüler şarkıları seslendiriyor. TikTok’ta son zamanlarda trend olan Rasputin şarkısı da bunların arasına katılmış durumda.

Bunun dışında kullanıcının kanalında koreografi içerikleri de bulunuyor. Device Orchestra’ın içerikleri hakkında sizler ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak : https://gizmodo.com/rasputin-played-by-electric-toothbrushes-a-ps2-control-1847180564
34
17
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
34
17
2
0
0