Dwayne Johnson'ın İlk Süper Kahraman Filmi 'Black Adam' Hayal Kırıklığı Yarattı: İşte Gelen İlk Yorumlar ve Aldığı Puanlar

20
10
5
1
1
Dwanye Johnson'ın başrolünde olduğu DC filmi Black Adam için ilk tepkiler paylaşıldı. Eleştirmenler, filmi pek de beğenemedi.

DC Comics’in büyük merakla beklenen yeni filmi Black Adam’a kavuşmamıza sayılı günler kaldı. Dwayne Johnson’ı süper kahraman kıyafetleri içinde göreceğimiz film, bu hafta cuma günü vizyona giriyor. Peki film, beklentileri ne kadar karşılayacak?

İşte bu sorunun cevabını öğrenmemizi sağlayacak ilk değerlendirmeler bugün eleştirmenler tarafından paylaşıldı. Film, eleştirmenlerden pek de olumlu yorum toplamayı başaramadı...

Black Adam'a gelen eleştirmen yorumları:

black adam

Black Adam, eleştirilerle birlikte hem Rotten Tomatoes hem de Metacritic'te oldukça düşük puanlara sahip oldu. Filmin Rotten Tomatoes eleştirmen puanı 64 eleştiriyle 100 üzerinden 55 olurken, Metacritic puanı ise 27 eleştiriyle 45 puan oldu.

Eleştirmenlerin film hakkında en yakındıkları nokta, filmin aksiyon dolu olmasına rağmen 'boş' olmasıydı. Paylaşılan olumlu ve olumsuz eleştirilerden bazıları şu şekildeydi:

black adam

"Bazı umut verici anlara ve Dwayne Johnson'ın başroldeki sahne çalan dönüşüne rağmen, Black Adam daha çok dengesiz bir çaba olarak sona eriyor."

black adam

"Black Adam karakterlerini yeterince iyi kuruyor, ancak nadiren nefes almak için duraklıyor."

black adam

"Black Adam, tekrarlayan olay örgülerinden ve zayıf karakterlerden muzdarip olsa da, Johnson'ın performansından ve heyecan verici bir gelecek vaadinden güç alıyor."

black adam

"Dwayne Johnson'ın neşeyle şiddetli ve özür dilemeyecek kadar aptalca IMAX dostu süper kahraman smash-up'ı, DC Films evrenindeki güç hiyerarşisini değiştirmek için Superman'e ihtiyaç duymuyor."

black adam

"Johnson'ın kariyeri öylesine titizlikle tasarlanmış ve pazarlanmış ki, onun derin düşüncelere dalan katil kahramanı bile yalnızca Teflon kargaşasına neden oluyor."

black adam

"Dwayne Johnson neden buradaki her satırı yorucu bir monotonlukla sunuyor?"

black adam

"Filmde vızıltı ve patlama var, ama yarına kadar unutacaksınız."

Filmin prömiyerinden sonra gelen tepkiler ise şu şekildeydi:

black adam

"Black Adam tam anlamıyla kalabalığı memnun eden film. Bol gösteri ve mizah var, aynı zamanda DCEU'yu gerçekten kucaklıyor ve geleceği için çok heyecan verici bir şey kuruyor. Pek sürpriz getirmiyor ve bazen çok tanıdık geliyor ama kesinlikle keyifli bir patlamış mısır eğlencesi."

black adam

"Black Adam devasa bir DC çıkışıdır. Aksiyon acımasız ve Dwayne Johnson DCEU'yu farklı bir yöne kaydırma sözünü yerine getiriyor. Hikayenin kendisi inişli çıkışlı, çünkü bazı sahneler istenilen etkiyi yapmıyor... Yine de hayranların seveceği anlar var."

black adam

"Black Adam ilk başta temellerini bulmakta zorlanıyor ama Justice Society içeri girince izlemesi daha eğlenceli hale geliyor. Dwayne Johnson'ın anti-kahramanı DCEU'ya ilgi çekici yeni bir dinamik sunuyor. Sağlam görsel efektler. Zayıf kötü adam. Jenerik sonrası sahne en büyük tepkiyi aldı."

black adam

"Black Adam NY gösterimi için metal dedektörlerinden geçmek zorunda kaldım. Ne yazık ki kötüydü - duygusal derinlik yok, ana karakter için sıfır tehlike hissi ve sıkıcı CGI savaşları."

black adam

"Black Adam DC'nin bugüne kadarki en aksiyon dolu filmi. Tamamen gösteri ile ilgili, kesintisiz bir heyecan yolculuğu ve bunu biliyor. Nefes almak, hatta konuşmak için neredeyse hiç zaman yok. The Rock mükemmel bir Black Adam, ayrıca Pierce Bronson da dikkat çekici. Film hayranlarını coşturacak!"

black adam

"Black Adam oyunun kurallarını değiştirir!! Bu, beklediğim #DCComics filmi ve beni hayal kırıklığına uğratmadı. The Rock Black Adam kadar heyecan verici derecede vahşi! Black Adam'ın olmasını istediğim şey buydu. Filmdeki aksiyon kesintisiz ve JSA 'yı büyük ekranda görmek heyecan vericiydi!"

black adam

"DC'nin Black Adam'ı ortalığı yıkıyor! Tonlarca aksiyon, anında kendinizi bulduğunuz karakterler ve müthiş ilerleme hızı. Dwayne Johnson, tehditkar ve belalı olmakla birlikte aynı zamanda empatik olmak arasında büyük bir denge buluyor. Özellikle Aldis Hodge'un Hawkman'i ve Pierce Brosnan'ın Doctor Fate'i çok sevildi. Daha fazla JSA filmi lütfen!"

black adam

"BOOM! The Rock  bize yılın en ADRENALİN YAKITLI maceralarından birini sunuyor! Bu 300 Spartalı tarzı aksiyon gösterisi DC için bir hit gibi. Bazı yan karakterler ve garip senaryosu, bunun DCEU'nun hiyerarşisini değiştirmesini engelliyor. Pierce Brosnan bir sahne hırsızı!"

black adam

"Her anlamda muhteşem."

black adam

"Black Adam'ı izledim. The Rock filmde muhteşem. Bu role hazırlanmak için 10 yıl harcadı ve yoluna çıkan herkesi ve herkesi kelimenin tam anlamıyla öldürüyor ve Black Adam'ın kim olduğunu geri çekmemesine bayıldım. Devam filmini hemen görmek isteyerek sinemadan ayrıldım."

black adam

"Black Adam hakkında Tweet atabiliriz. Beğenmedim. Senaryo saçma. JSA üyeleri çok fazla gelişme göstermiyor. Mizah sadece kötü değil, CRINGE. Rock'ı çok sevdim ve onu çok daha iyi bir filmde istiyorum. Son 30 dakika bir CGI saldırısıydı. Film benim için değildi…"

Tabii gala sonrasında özellikle onaylı hesaplardan film hakkında genellikle olumlu yorumlar yapılmasına fazlasıyla alışığız. Film hakkındaki en gerçekçi yorumları önümüzdeki günlerde eleştirmenlerden duyabiliriz. En nihai kararı ise elbette filmin vizyon tarihinde göreceğiz.

20
10
5
1
1
Emoji İle Tepki Ver
20
10
5
1
1