Muhteşem Cuma'ya Özel İndirimler Teknostore'da Başladı

99
15
11
4
3
Alışveriş yapmak için yılın en avantajlı dönemlerinden biri olan Muhteşem Cuma geldi çattı. Teknolojik ürünleri normal fiyatlarından uyguna satın alabilmek için güzel bir alternatif olabilecek bu indirimlerde Teknostore'da öne çıkan 11 ürüne gelin yakından bakalım.

Teknolojik bir ürün satın almak istiyorsanız birçok kişinin "Tam da vakti" diyeceği Muhteşem Cuma indirimleri nihayet başladı. Kişisel ihtiyaçlarınızdan evcil hayvanınızın konforuna, aracınızın donanımlarından iş hayatınızı kolaylaştıracak birçok üründe şu an için büyük indirimler yapılmış durumda.

Teknolojik ürün satın almak isteyenlerin ilk tercihkerinden olan Teknostore da bu indirim döneminde avantajlı fiyatlarla sizlerin yüzünü güldürmeyi amaçlıyor. Gelin Muhteşem Cuma indirimlerinden satın alabileceğiniz bazı ürünlere yakından bakalım. Listeye geçmeden önce hatırlatalım; ürünlerin Teknostore sayfalarına başlıklar aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

1. Xiaomi Mi 2C 20000 mAh QC 3.0 Powerbank

Xiaomi Mi 2C 20000 mAh QC 3.0 Powerbank

Normal fiyat: 189,90 TL

İndirimli fiyat: 119,90 TL

Qualcomm Quick Charge 3.0 desteğiyle hızlı şarj sunan Mi 2C Powerbank; akıllı telefonunun şarjı çabuk biten kişiler için uygun bir alternatif olabilir. 20.000 mAh kapasitesi, çift USB port çıkışı,  5,1 V 3,6 A / 9 V 2 A / 12 V 1,5 A farklı çıkış seviyeleri, akım koruma, enerji kaybını önleme gibi özellikleri bulunan bu ürünü Muhteşem Cuma indirimlerinden uygun fiyata satın alabilirsiniz.

2. Xiaomi Mi Wifi Repeater Pro Sinyal Güçlendirici

Normal fiyat: 119,90 TL

İndirimli fiyat: 69,70 TL

Evinizin büyük olması nedeniyle bazı noktalarda Wi-Fi bağlantısı zayıf kalıyorsa Xiaomi Mi Wifi Repeater Pro Sinyal Güçlendirici'yi denemenizde fayda var. 300 Mbps aktarım hızı, Wi-Fi 802.11b/g/n aktarım standardı, 2,4 GHz çalışma frekansı gibi özellikleriyle öne çıkan bu sinyal güçlendiriciyle evinizin her yerinde internete bağlı kalabilirsiniz.

3. Samsung U Flex Bluetooth Kulakiçi Kulaklık

Samsung U Flex Bluetooth Kulakiçi Kulaklık

Normal fiyat: 399,90 TL

İndirimli fiyat: 289,90 TL

Spor yaparken, yürürken ya da herhangi bir zamanda kullanabilmek için bir kulak içi kulaklık arayışındaysanız Samsung U Flex Bluetooth Kulakiçi Kulaklık, esnek yapısıyla size rahat bir kullanım sunabilir. Bluetooth 4.2 desteği, suya ve tere dayanıklılık, 9 saat konuşma süresi, 10 saat müzik dinleme süresi gibi özelliklere sahip bu ürünü Muhteşem Cuma indirimlerinden uygun fiyata satın alabilirsiniz.

4. Xiaomi Redmi Airdots Kablosuz Bluetooth Kulaklık

Normal fiyat: 299,90 TL 

İndirimli fiyat: 139,90 TL

Müzik dinlemek ya da telefonla konuşmak için kablosuz kulaklıkların sahip olduğu serbestliği oldukça iyi bir tasarımla sunan Xiaomi Redmi Airdots Kablosuz Bluetooth Kulaklık, uygun fiyatıyla da öne çıkıyor. Bluetooth 5.0 desteği, 10 metre menzil, kulaklık başına 43 mAh batarya kapasitesi, 1,5 saat şarj süresi gibi özelliklere sahip bu kulaklıkla kaliteye uygun fiyata erişebilirsiniz.

5. Xiaomi Mi Band 4 Akıllı Bileklik - Global Versiyon

Normal fiyat: 299,90 TL

İndirimli fiyat: 199,90 TL

Sağlık, spor ve benzeri aktivitelerini takip etmenin yanı sıra günlük kullanımda da birçok avantaj sunan akıllı bilekliklerden bir tane almak istiyorsanız Xiaomi Mi Band 4 Akıllı Bileklik'i değerlendirmeye alabilirsiniz. Son derece popüler olan akıllı bileklik serisinin dördüncü modeli; müzik kontrolü, nabız ölçümü, alarm, adım ölçer, uyku düzeni takibi, hareketsizlik bildirimi, saat ve aktivite uyarıları, seçilen uygulamalar için bildirim, mesaj görüntüleme, arama görüntüleme / reddetme, hava durumu, kalori ölçer ve daha birçok özelliğiyle bir akıllı bileklikten istediğiniz her şeyi size sunabilir.

6. Xiaomi Roborock S50 Akıllı Robot Süpürge ve Paspas

Xiaomi Roborock S50 Akıllı Robot Süpürge ve Paspas

Normal fiyat: 3.999 TL

İndirimli fiyat: 3.329 TL

Siz başka bir işle ilgilenirken evinizin bir robot yardımıyla temizlenebiliyor olması bir süredir hayal değil ve bu alandaki cihazlar arasında Xiaomi Roborock S50 Akıllı Robot Süpürge ve Paspas ürünü, oldukça iyi bir alternatif olarak öne çıkıyor. Vakum, süpürge, ıslak paspas gibi farklı fonksiyonlara sahip bu cihazı, Muhteşem Cuma indirimleri sayesinde büyük bir indirimle satın alabilirsiniz.

7. Petwant Kameralı Akıllı Otomatik Kedi Köpek Mama Kabı

Petwant Kameralı Akıllı Otomatik Kedi Köpek Mama Kabı

Normal fiyat: 1.499 TL

İndirimli fiyat: 1.099 TL

Telefonunuza indireceğiniz bir uygulama sayesinde uzakta olsanız bile evcil hayvanlarınızın beslenme ihtiyaçlarını karşılayabileceğiniz Petwant Kameralı Akıllı Otomatik Kedi Köpek Mama Kabı, oldukça kullanışlı görünüyor. 2 kg (4,3 litre) mama kapasitesi, uzaktan canlı görüntülü ve sesli arama seçenekleri gibi özellikleriyle bu konudaki tüm ihtiyaçlarınıza yanıt verecek olan bu ürünü indirimden faydalanarak satın alabilirsiniz.

8. Xiaomi Yi Car Smart Dash 1296P Akıllı Araç Kamerası (Global)

Xiaomi Yi Car Smart Dash 1296P Akıllı Araç Kamerası (Global)

Normal fiyat: 399,90 TL

İndirimli fiyat: 299,90 TL

Otomobilinizi daha güvenli hâle getirmek için bir araç kamerası satın almak istiyorsanız Muhteşem Cuma indirimlerindeki Xiaomi Yi Car Smart Dash 1296P Akıllı Araç Kamerası fırsatı sizi mutlu edebilir. 2K ayarda saniyede 30; Full HD kalitede saniyede 60 kare kayıt, 64 GB’a kadar MicroSD kart desteği, 240 mAh’lik batarya, 165° derecelik görüş, G sensörü gibi özellikleriyle bu kamera, bir araç kamerasından istenen her şeyi size sunuyor. 

9. Bix MyBand Tansiyon Ölçer Akıllı Bileklik

Bix MyBand Tansiyon Ölçer Akıllı Bileklik

Normal fiyat: 159,90 TL

İndirimli fiyat: 99,90 TL

Piyasadaki birçok akıllı bileklikte aranmasına rağmen bulunamayan tansiyon ölçer fonksiyonuna sahip Bix MyBand Akıllı Bileklik, ek olarak sunduğu birçok özelliğe sahip. Tek şarjla 5 ile 7 gün arasında pil ömrü, adım sayar, nabız ölçer, alarm, kamera kontrolü, hareketsizlik, çağrı ve mesaj bildirimleri gibi fonksiyonlar sunan cihaz, IP67 sertifikasına sahip olmasıyla suya ve toza karşı dayanıklılığını ispat ederek kullanıcılar için oldukça ideal bir seçim olabileceğini gösteriyor.

10. Xiaomi Yi Home 1080p Gece Görüşlü IP Kamera

Xiaomi Yi Home 1080p Gece Görüşlü IP Kamera

Normal fiyat: 399,90 TL

İndirimli fiyat: 249,90 TL

Aracınız kadar iç mekanın güvenliğine de önem verenlerdenseniz bir diğer indirimli ürün olarak Xiaomi Yi Home 1080p Gece Görüşlü IP Kamera'yı önerebiliriz. Hareket algılama, gece görüşü, bebek ağlama alarmı, dâhili hoparlör ve mikrofon gibi özellikleriyle öne çıkan bu kamera, mobil uygulaması üzerinden kontrol edilebilmesi ile de size büyük kolaylık sağlayabilir.

11. Xiaomi 150" Full HD Lazer Projeksiyon Cihazı

Xiaomi 150

Normal fiyat: 12.990 TL

İndirimli fiyat: 9.799 TL

Dünyanın ilk ultra kısa mesafeli projektörü olan Xiaomi 150" Full HD Lazer Projeksiyon Cihazı, evini bir sinema salonuna dönüştürmek isteyenler kadar sunum yapılan yerler için de oldukça uygun. 5 ile 50 cm mesafe aralığında kullanılabilir olması, 50 santimetre mesafeden 150 inçlik Full HD görüntü verebilmesi ve ömrünün yaklaşık 25 bin saat (günde 4 saat kullanımla bu yaklaşık 17 yıl) olması gibi avantajlarıyla bu cihazı Muhteşem Cuma indirimleri sayesinde uygun fiyata satın alabilirsiniz.

Muhteşem Cuma indirimlerinde öne çıkan 11 teknolojik ürünü listelediğimiz yazımızın sonuna geldik. Listemizdeki ürünler dışında Muhteşem Cuma kapsamında Teknostore'da bulunan diğer indirimli ürünleri incelemek için bağlantıya tıklayabilirsiniz.

99
15
11
4
3
Emoji İle Tepki Ver
99
15
11
4
3