BluTV'nin Mistik Polisiye Dizisi Alef'ten İlk Görüntüler Geldi

23
3
1
1
1
Ülkemizdeki yerli yayın platformlarından olan BluTV; 7Yüz, Masum, Bozkır gibi dizilerin altına imza atmıştı. Platform, şimdi de mistik bir polisiye dizi olan Alef’i izleyicilerinin karşısına çıkarmayı planlıyor.

Ülkemizdeki çevrimiçi dizi ve film yayın platformlarından bir tanesi olan BluTV, daha önce Bozkır, Bartu Ben, 7Yüz gibi kendi yapımlarını izleyicilerinin beğenesine sunmuştu. BluTV, bunların dışında Behzat Ç. gibi ülkemizde oldukça popüler olan bir diziyi de yeni sezonuyla kendi bünyesinde yayınlamıştı. Yerli yayın platformu, bir kez daha yeni bir diziyle karşımıza çıkıyor.

Ünlü yayın platformu, bu kez bizlere sunacağı dizi için 'The Walking Dead', 'American Horror Story' ve 'The Simpsons' gibi dünyaca ünlü yapımlara ev sahipliği yapan FX ile güçlerini birleştiriyor. İki büyük platformun ortaklığıyla hayata geçecek olan bu dizinin yapımcılığını ise May Prodüksiyon üstleniyor.

BluTV ve FX’in yeni dizisi: Alef

Alef, BluTV, FX

BluTV ve FX’in güçlerini birleştirdiği bu mistik polisiye dizide başrolleri; Kenan İmirzalıoğlu, Ahmet Mümtaz Taylan ve Melisa Sözen gibi ülkemizin başarılı oyuncuları paylaşıyor. Dizinin yönetmenlik koltuğunda ise bu sene çektiği Kız Kardeşler filmiyle de beğenileri toplayan Emin Alper oturuyor.

Alef, BluTV, FX

Kız Kardeşler filmiyle İstanbul Uluslararası Film Festivali, Sarajevo Film Festivali gibi festivallerden 7 ödülü evine götürmeyi başaran Emin Alper, daha önce Abluka ve Tepenin Ardı gibi yine oldukça başarılı filmlerin yönetmenliğini ve senaristliğini üstlenmişti.

8 bölümden oluşacak olan bu mistik polisiye dizi, İstanbul Boğazı’nda bir cesedin bulunmasıyla ortaya çıkan cinayetlerin sırrını çözmeye çalışan iki dedektifin hikâyesini konu alıyor. Osmanlı ve İslam Tarihi’nden izler taşıyan, içerisinde tasavvufi ögelerin de yer aldığı bu dizi, 2020 yılında BluTV ve FX’te aynı anda yayınlanmaya başlayacak. Dizinin Türk ve yabancı izleyiciler tarafından nasıl karşılanacağı ve beğenilip beğenilmeyeceğini zaman içinde hep birlikte göreceğiz.

23
3
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
23
3
1
1
1