BluTV'den Mini Belgesel Serisi Pavyon İçin İlginç İlan

40
12
5
3
2
Dijital yayın platformu BluTV, mini belgesel serisi Pavyon için çok ilginç bir reklam kampanyasına imza attı. Gazetelere “satılık arsa” ilanı veren platform, “pavyona giden evi arabayı satsın” söylemine gönderme yaparak, en uygun fiyatlı pavyon deneyiminin, özel serisi Pavyon’u izlemekten geçtiğini söyledi.

Online dizi ve film izleme platformu BluTV, yakın zaman önce izleyicilerle buluşan özel serisi Pavyon ile bazı insanlar tarafından tabu olarak görülen bu kültürü tüm çıplaklığıyla masaya yatırıyor.

Büyük ilgi uyandıran yeni yapımı için oldukça çarpıcı bir çalışmaya imza atan BluTV, gazetelere en uygun pavyon deneyimi için “satılık tarla” ilanı verdi. Bildiğiniz üzere pavyona gidenlerin veya gitmek isteyenler kafasındaki en büyük soru işareti, gecenin sonunda masaya gelecek hesaptır. Platform da bundan yola çıkarak, en uygun fiyatlı pavyon deneyiminin, özel içeriği Pavyon’u izlemek olduğunu söylüyor.

Yönetmenliğini ve senaristliğini Sami Öztürk'ün yaptığı, yapımcı koltuğunda ise Enver Arcak’ın oturduğu mini belgesel serisi Pavyon, Ankara’daki pavyon kültürünü etraflıca ele alıyor. 5 bölümden oluşan serinin her bölümü ise ortalama 25 dakika uzunluğunda. Eğer pavyon kültürünü gerçek anlamda deneyimleme gibi bir düşünceniz varsa, söz konusu belgesel sizin için iyi bir referans olabilir. 

BluTV özel içeriği Pavyon'un tanıtım fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Kaynak : http://www.marketingturkiye.com.tr/haberler/blutvden-en-uygun-pavyon-deneyimi-icin-satilik-tarla-ilani/
40
12
5
3
2
Emoji İle Tepki Ver
40
12
5
3
2