BMW M3 ve M4, Nürburgring Pistinde Turlarken Görüntülendi (Video)

4
3
2
1
0
Bavyeralı otomotiv firması BMW'nin merakla beklenen yeni nesil M3 ve M4 modelleri, Almanya'nın meşhur pisti Nürburgring'de kamuflajlı bir şekilde turlarken görüntülendi. Yayınlanan videoyla birlikte önümüzdeki ay tanıtılacak araçların yol performansını görmüş olduk.

Alman otomobil üreticisi BMW, yeni nesil M3 ve M4 modellerini 23 Eylül'de piyasaya sürecek. Şirket, lüks otomobillerin her ikisini de piyasaya sürmeye neredeyse hazır olsa da tamamlaması gereken bazı işleri var. Bu kapsamda Almanya'nın ünlü pisti Nürburgring'de kaydedilen yeni bir video, şirketin yakında süreceği yeni M modellerine daha yakından bakış atmamızı sağlıyor.

Aktarılanlara göre BMW M3 ve M4 üç farklı güç seçeneğiyle piyasaya sürülecek. Bu noktada tamamı kaputun altında 3,0 litrelik çift turbolu sıralı altı silindir motordan güç alacak modellerde giriş seviyesi, 466 bg (343 kW) çıkışına manuel şanzımana sahip arkadan itişli Pure modeli olacak. Standart modellerde 473 bg (353 kW) bulunurken, bu sayı tepe modeli olan Competition'da ise 503 bg'e (375 kW) çıkacak.

Yeni nesil BMW M3 ve M4, Nürburgring pistinde:

Videolarda yer alan test araçları kamuflajla kaplı olsa da standart 3 Serisi ve 4 Serisi zaten tanıtıldığı için araçların tasarımları hakkında fikir sahibiyiz. Bu noktada agresif ön ve arka tamponları ile ön plana çıkan yeni modellerin bol miktarda M logosu, içeride daha sportif koltuklar ve Alcantara döşemeyle birlikte gelmesi bekleniyor.

Bu noktada üç farklı modelle gelecek olan, müşterilerin tercihlerine göre seçenekler sunacak. Örneğin Pure modeli, altı ileri manuel ve arkadan itişli araç severlere yönelik olacak. Öte yandan Competition modeli ise dört tekerlekten çekiş ve sekiz ileri otomatik şanzımanla birlikte daha tatmin edici bir sürüş deneyimi sunacak.

BMW M3

Alman firma, her iki modeli de 23 Eylül'de tanıtmayı planlıyor, bu nedenle yeni M serisini kanlı canlı görmek için çok fazla beklememize gerek kalmadı. Sektöre yakın kaynaklar, ilk önce arkadan itişli M3 modelinin ilk önce piyasaya sürüleceğini söylüyor. Daha sonrasında dört çeker versiyonu da satışa sunacak olan firmanın, ilerleyen dönemlerde M4 ve M3 Competition modellerini piyasaya sürmesi bekleniyor.

Kaynak : https://www.motor1.com/news/440638/bmw-m3-m4-spy-video/
4
3
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
4
3
2
1
0