Boğaziçi Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü Tarafından İlk Defa Düzenlenecek Olan Boğaziçi MedyaFest Başlıyor!

0
0
0
0
0
Boğaziçi MedyaFest, Boğaziçi Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü tarafından bu yıl ilk kez düzenleniyor. Etkinlik, 29-30 Nisan tarihlerinde Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüs’te yapılacak.

Bu yıl ilk kez düzenlenecek Boğaziçi MedyaFest,; Ana Akım Medya, Yeni Medya, Visual Artists, Sosyal Medya ve Vulnerability, Dergicilik Sektöründe Dün Bugün Yarın, Basılıdan Dijitale Dönüş, Medya ve Farkındalık, Medyada Fotoğrafçılık ve Moda Sektörü gibi oturumları ile katılımcılarına sektöre dair farklı bir bakış açısı kazandırmayı amaçlıyor.

Bunun yanı sıra Boğaziçi MedyaFest, sektörün canlılığını ve eğlencesini yansıtmak için festival konseptiyle bir araya gelerek unutulmaz bir deneyim sunmayı hedefliyor. “the art of media, the heart of festival” mottosuyla yola çıkılan etkinlik, Güney Çimlere açılacak yiyecek/içecek standları, oyun ve deneyim alanları, gün boyu sürecek olan müzik ve çok daha fazlasını sizler için sunuyor.

Medya alanında adı duyulmuş birbirinden değerli konuşmacılar sahne alacak

Birçok farklı alandan yıldız isimlerle katılımcıları buluşturan bu etkinlikte yer alan konuşmacılar arasında Gibi ekibinden de bazı isimler yer alıyor. Barış Ayaztaş, Ahmet Kürşat Öçalan, Kıvanç Kılınç gibi isimlerin yanında; Yargı dizisi ekibinden Başar Başaran, Ali Bilgin, Kaan Urgancıoğlu bulunuyor. Bunlara ek olarak Levent Erden, Saba Tümer, Candaş Tolga Işık ve Deniz Dülgeroğlu da etkinlikte yer alacak isimler arasında.

Bu isimleri ve çok daha fazlasını dinlemek, Boğaziçi Üniversitesi’nin Güney Kampüsü’nde festivalin tadını çıkarmak istiyorsanız bilet almak için buradaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. 

 

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0