Borderlands 3 Bloody Harvest'ın Çıkış Tarihi Duyuruldu

3
0
0
0
0
Gearbox, Cadılar Bayramı temalı Borderlands 3 etkinliği olan Bloody Harvest'ın çıkış tarihini açıkladı. Bununla beraber yeni bir fragman da yayınlandı.

Gearbox, nihayet yaklaşmakta olan kısa süreli Borderlands 3 etkinliği Bloody Harvest'ın çıkış tarihini açıkladı. Cadılar Bayramı temalı etkinlik, 24 Ekim'de başlayacak. Ayrıca duyuru ile beraber yeni bir fragman da yayınlandı.

Gearbox, Bloody Harvest etkinliğini eylül ayında duyurmuştu ancak o zaman bir çıkış tarihi açıklanmamıştı. Bloody Harvest etkinliği, Borderlands 3 oyununa sahip olan herkes için ücretsiz bir güncelleme olarak gelecek.

Borderlands 3'e yeni düşmanlar geliyor:

Borderlands 3 Bloody Harvest

Vault Hunter'lar, çeşitli yerlerde görülen düşmanları bulmaya başlayacak. Bu yeni düşmanlar; karakterinin görüşünü, silah idaresini, doğruluğunu ve yayılmasını etkileyecek yeni bir güçsüzleştirme ile donatıldı. Bu düşmanları yenmek, Bloody Harvest haritasına erişmek için takas edebileceğiniz Heckotplasm adlı, sınırlı süreli bir para birimi kazandıracak.

Borderlands 3 Bloody Harvest fragmanı:

Yukarıdaki fragmanda görüldüğü gibi Bloody Harvest etkinliğinde Captain Haunt ile yeni bir boss savaşı, yeni bir efsanevi silah, Vault Hunter'ların her biri için yeni görünümler, bir silah görünümü, yankı cihazı görünümü, el bombası modu ve kalkan modu yer alıyor.

Bloody Harvest, gelmesi planlanan ve sınırlı süre için geçerli olacak bir dizi ücretsiz etkinlikten sadece ilki gibi gözüküyor. Etkinliğin 24 Ekim'de başlayacağını hatırlatalım.

Kaynak : https://www.ign.com/articles/2019/10/21/borderlands-3-bloody-harvest-trailer-and-release-date-revealed
3
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
3
0
0
0
0