Bu Hafta Yayınlanan ve Mutlaka İzlemeniz Gereken 12 Fragman

21
7
4
3
2
Bu Hafta Yayınlanan ve Mutlaka İzlemeniz Gereken 12 Fragman
Film ve dizilerden gelen yeni fragmanları sizlerle paylaştığımız serimizin bu haftaki haberine hoş geldiniz. Bu hafta listemizde 12 yeni fragman sizleri bekliyor olacak. Gelin bu fragmanlara birlikte göz atalım.

Her hafta hazırladığımız ve artık klasikleşen haftanın yeni çıkan fragmanları listemizle yine karşınızdayız. Sizler için bu hafta yayınlanan ve izlenmesi gereken fragmanları derledik. Bu hafta listemizde fragmanlardan en önemlisi Ad Astra gibi duruyor. Hiç vakit kaybetmeden gelin fragmanlara yakından bakalım.

1. Antlers

Bir korku filmi izlemek istiyorsanız Antlers’ı izlemenizde fayda var. Film, küçük bir kasabada büyük bir sır saklayan bir öğrenciyle onun öğretmeni arasındaki iletişime odaklanıyor. Keri Russell ve Jesse Plemons’un başrollerinde olduğu filmin çıkış tarihi henüz belli değil.

2. Bombshell

Charlize Theron, Nicole Kidman ve Margot Robbie’yi bir araya getiren Bombshell, Fox News’in kurucusu Roger Ailes’a karşı taciz davası açan kadınların hikâyesini anlatıyor. Biyografik film, 20 Aralık’ta ABD’de gösterime girecek.

3. Jexi

Jexi, telefonundaki sanal asistana aşık olan adamın komik hikâyesini anlatıyor. Jexi, piyasadaki sanal asistanlardan çok daha zeki ve aynı zamanda kaba. Karakterimiz Phil, zaman geçtikçe Jexi’ye daha fazla bağlanıyor. Jexi ise kendini korumak zorunda. Film, 11 Ekim’de vizyona girecek.

4. Lady and the Tramp

Disney, son zamanlarda ikonik hâle gelmiş projelerinin canlı aksiyon filmlerine yatırımlar yapıyor. Lady and the Tramp da bu yeni projelerden birisi. Artık evde istenmediğini düşünen Lady adında köpeğin evden kaçıp sokakta yaşamaya başlamasını anlatan film, 12 Kasım’da Disney+’ta yayınlanacak.

5. Marriage Story

Marriage Story, evli bir çiftin New York'tan Los Angeles'a kadar uzanan boşanma hikâyesini bizlere aktarıyor. Evlilikleri parçalanmak üzere olan bir yönetmen ve onun oyuncu olan karısına odaklanılan filmin fragmanı ise oldukça güzel düşünülmüş. İki fragman birden yayınlayan Netflix, olayları iki taraftan da görmemizi sağlıyor.

6. Motherless Brooklyn

Edward Norton'ın Brooklyn suçlularının peşinden koşacağı ve sırları ortaya çıkaracağı Motherless Brooklyn, 1999 yılında kaleme alınan Jonathan Lethem'ın aynı isimli romanına dayanıyor. Film, 8 Kasım’da Türkiye’de gösterime girecek.

7. Noelle

Noel Baba'nın kızının öyküsünü anlatan filmde, Noelle Claus, Bill Hader, Billy Eichner ve Shirley McLaine birlikte rol oynuyorlar. Film 6 Kasım’da vizyonda olacak.

8. Rambo: Last Blood

Rambo, üvey kız kardeşi kaçırılan bir gazeteci ile birlikte çalışmaya başlar. Rambo, kaçırılan kızları kurtarmak ve acımasız bir suç liderini dize getirmek için bütün yeteneklerini kullanmak zorundadır. Sylvester Stallone'un başrolünde yer aldığı ikonik serinin belki de son filmini Adrian yönetiyor. Film, 20 Eylül’de sinemalarda.

9. The Dark Crystal: Age of Resistance

1982 yapımı kült film The Dark Crystal’ın öncesinde yaşananları konu alan Netflix dizisi The Dark Crystal: Age of Resistance, 30 Ağustos günü Netflix’te olacak. Filmin seslendirme kadrosunda Alicia Vikander, Taron Egerton ve Anya Taylor-Joy gibi isimler yer alıyor.

10. The Report

Film, 15 Kasım'da gösterime girecek. CIA’in 9 Eylül Saldırıları Gözaltı ve Sorgulama Programı'nı soruşturması gereken bir senato görevlisinin öyküsünü anlatıyor. Filmin başrolünde ise Adam Driver yer alıyor.

11. Underwater

Underwater, deprem sonucu yeraltındaki laboratuvarları yıkılan araştırmacı bir sualtı mürettebatının güvenliği sağlamak için verdikleri ölüm kalım savaşını konu ediniyor. Film, 9 Ocak’ta karşımıza çıkacak.

12. Ad Astra

Brad Pitt, Tommy Lee Jones ve Liv Tyler’ın başrollerini paylaştığı bu yeni uzay filmi, astronot Roy McBride'ın yolculuğunu anlatıyor. Roy’un 20 yıl önce uzayda hayat aramak için çıktığı görevde kaybolan babasını galakside aramasını anlatan film, 20 Eylül’de çıkacak.

Bu hafta yayınlanan ve izlemeniz gerektiğini düşündüğümüz 12 fragmanı listelediğimiz haberimizin sonuna geldik. Geçen haftaki listemizi kaçırdıysanız üstteki bağlantıdan o fragmanlara da göz atabilirsiniz. Her hafta bu tarz içeriklerden haberdar olmak için sitemizi takipte kalmayı unutmayın :)

Kaynak : https://bgr.com/2019/08/24/new-trailers-ad-astra-bombshell-rambo-the-dark-crystal-and-others/
21
7
4
3
2
Emoji İle Tepki Ver
21
7
4
3
2