18
10
7
5
4

Ülkemizde doların da yükselmesiyle birlikte pek çok kişinin oyun bilgisayarı alma hayalleri suya düştü. Zaten son derece pahalı olan bilgisayarların fiyatlarına zam gelmesi ile birlikte eli kolu bağlanan oyuncular, mecburen eski bilgisayarları kullanmaya devam ediyorlar. Fiyatlar pahalı olsa da günümüzde uygun fiyata toplanabilecek hala bir kaç bilgisayar bulunuyor.

Günümüz şartlarına göre normal bir oyun bilgisayarı 4-5 bin TL arasında değişiyor. Bu fiyatın çok yüksek bulanlar için bugün yeni bir toplama bilgisayar tanıtıyoruz. İncehesap tarafından toplanan ve bizim de incelediğimiz oyuncu bilgisayarı, oyun oynayabilmeniz için kısılması gereken yerlerden kısarak uygun fiyatlı, ancak akıcı bir oyun deneyimi sunuyor.

3299 TL’ye toplanan oyuncu bilgisayarında özellikle ASUS GeForce GTX 1050 Ti ekran kartının olması, oyuncuları cezbedecektir. Oyun oynarken ekran kartı kadar fazla ihtiyaç duyulmayan işlemci gibi donanımlardan ufak ufak kısarak toplanan kasayı GTA 5’ten PUBG’ye kadar pek çok oyun testine soktuk. Oyunların çoğunda yüksek ayarlarda gerçekleştirdiğimiz testlerde akıcı bir oyun deneyimi sunmayı başaran bilgisayar, sunduğu fiyat - donanım oranıyla bizlerin onayını almayı başardı.

Hazır yaz ayları da gelmişken oyun oynamak istiyor, ancak bilgisayarınız buna izin vermiyorsa buraya tıklayarak incehesap.com üzerinden uygun fiyatlı oyuncu bilgisayarına ulaşabilirsiniz. Bilgisayarın neler yaptığını merak ediyorsanız, sizleri video ile başbaşa bırakıyorum.

18
10
7
5
4
Emoji İle Tepki Ver
18
10
7
5
4