Call of Duty: Modern Warfare Geliştiricisi, Soap ve Ghost’un Gelişinin İpucunu Verdi

22
8
2
2
1
Infinity Ward, Call of Duty hayranlarını heyecanlandıracak açıklamalarda bulundu.

Fragmanı çıktığı günden bu yana Call of Duty hayranlarının yerinde durmasını zorlaştıran Call of Duty: Modern Warfare’in hikayeyi başa alarak son üç oyunun öncesini anlatacağını biliyorduk. Ayrıca fragmanla birlikte Captain Price’ın gelişi de bir şekilde kesinleşmiş oldu.

Bu iki bilgi elimizde olsa da hâlâ oyun hakkında bilinmeyen birçok şey bulunuyor. Fragmanda Price’ın ‘birkaç eski dostla' hareket edeceğini öğrenmiştik ancak bu kişilerin kim olacağına dair bir bilgi gelmemişti.

Infinity Ward’un yetkililerinden Taylor Kurosaki’yle röportaj yapma fırsatı yakalayan Unilad.com; Soap ve Ghost karakterleriyle ilgili ipuçlarına ulaştı.

Modern Warfare ekibinden hangi isimleri göreceğimize dair bir soru yönelten Unilad, şu şekilde bir cevap aldı:

“Evet, Captain Price, başka kişilerle geri döndü ancak şu an daha fazlasını söylemek istemiyoruz. Fragmanın sonunda Price’a sorulan ‘ekibin kim?’ sorusuna Price’ın ‘birkaç eski dost’ demesi, sizin için bir çeşit ipucu olmuştur. Tamamen yeniden tasarladığımız hikayede herkesin geri dönmek için bir şansının olduğunu belirtelim.”

Call of Duty oynayan herhangi biri, ‘herkesin gelme şansı var’ açıklamasından sonra direkt olarak Soap ve Ghost’u aklına getirmiş olacaktır. Şu an için Ghost ve Soap’un gelişi hâlâ bir ihtimal olsa da yeni açıklamalarla bu ihtimallerin yükseleceğini düşünüyoruz.

Call of Duty: Modern Warfare’in fragmanı yeniden izlemek isterseniz fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak : https://www.unilad.co.uk/gaming/call-of-duty-modern-warfare-dev-teases-more-returning-characters/
22
8
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
22
8
2
2
1