Call of Duty Modern Warfare’in Hikaye Modu Fragmanı Yayınlandı

47
14
2
2
1
Call of Duty Modern Warfare’in Hikaye Modu Fragmanı Yayınlandı
2019 yılına damgasını vuracak ve tahtını geri alacak olan yeni Call of Duty Modern Warfare’in hikaye modu fragmanı, Sony’nin State of Play etkinliğinde yayınlandı. Fragman, oyuncuların ilgisini çekecek ögeler içeriyor.

Captain Price’ı özleyenler, toplanın. 24 Ekim’de piyasaya sürülecek olan yeni Call of Duty Modern Warfare’in sinematik fragmanı paylaşıldı. Geçtiğimiz dakikalarda gerçekleşen Sony State of Play canlı yayınının ilk oyunu olan Call of Duty Modern Warfare gümbür gümbür geliyor. Fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bugüne kadar oyunu tanıtan kısıtlı fragmanlar görmüştük ancak bu fragmanda işin biraz daha hikaye yönü ele alınmış. Fragmanda Captain Price ve diğer tanıdık Modern Warfare ekibi üyelerini "iş gezisine" çıkarken görüyoruz.

Call of Duty Modern Warfare sinematik fragman:

Captain Price ve ekibimiz, seride yeni olan direniş lideri Farrah ile iş birliği yapmak zorunda kalıyor. Fragmanda ayrıca kimyasal silahlardan ve savaştan sonra sınırların nasıl çizileceğinden bahsediliyor.

PlayStation’ın State of Play yayını, Activision ve Sony’nin arasındaki çalkantılı ilişkilere rağmen yeni Call of Duty Modern Warfare’in fragmanını göstermek için iyi bir yer denebilir. Bundan önce Call of Duty’nin resmi Twitter hesabından Modern Warfare ile ilgili hazırlanan takvim paylaşılmıştı. Bütün beta testlerinin aşılmasının ardından oyun, 24 Ekim 2019’da oyuncularla buluşacak.

Kaynak : https://comicbook.com/gaming/2019/09/24/call-of-duty-modern-warfare-campaign-trailer/
47
14
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
47
14
2
2
1