Call of Duty: Warzone, 'Geçici Olarak' Kapatılacak! (Hem de 1-2 Saat Değil, Günlerce...)

13
4
1
1
1
Activision'ın ücretsiz hayatta kalma oyunu Call of Duty: Warzone ile ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Activision, oyunun 16-28 Kasım tarihleri arasında kapalı olacağını açıkladı. Peki neden böyle bir şey yaşanacak?

Video oyun dünyasının önemli isimlerinden Activision, uzunca bir süredir Call of Duty: Modern Warfare 2 ile Call of Duty: Warzone 2 isimli oyunlar üzerinde çalışmalarını sürdürüyordu. Call of Duty: Modern Warfare 2, geçtiğimiz haftalarda piyasaya sürüldü ve hal böyle olunca da gözler oynaması ücretsiz bir yapım olarak karşımıza çıkacak Call of Duty: Warzone 2'ye döndü. Gelen son açıklamalar, yaklaşmakta olan bu oyunla ilgili tüm bilinmezleri açığa çıkartmış durumda.

Call of Duty için hazırlanan resmi internet sitesi üzerinden bir açıklama yapan Activision, Call of Duty: Warzone 2'nin ilk sezon lansman tarihini resmen açıklamış oldu. Buna göre hayatta kalma oyununun ilk sezonu, 16 Kasım'da resmen başlayacak. Bu durum, Call of Duty: Modern Warfare 2 için de geçerli olacak. 

Call of Duty: Warzone ise bir süre kapalı kalacak!

Call of Duty: Warzone 2

Yapılan açıklamalara baktığımızda, Call of Duty: Warzone oyuncuları için çok önemli bir gelişmenin varlığını görüyoruz. Öyle ki Activision, Call of Duty: Warzone 2'nin lansman sürecinde Call of Duty: Warzone'u kelimenin tam anlamıyla kapatacak. Call of Duty: Warzone oyuncuları, tam 12 gün boyunca sunuculara ulaşamayacaklar. Oyun 28 Kasım itibarıyla yeniden erişilebilir olacak. Activision, Call of Duty: Warzone 2'deki her şeyin yolunda gittiğinden emin olmak için bu kararı aldığını açıkladı.

Call of Duty: Warzone 2, Call of Duty Warzone'un yerine geçmeyecek.

Actvision'ın açıklamasında, yeni hayatta kalma oyunu ile ilgili detaylı bilgi veriliyor. Buna göre; Call of Duty: Warzone 2, Call of Duty: Warzone'un yerine geçmeyecek. Oyuncular, ilk oyundaki eşya ve istatistiklerini ikinci oyuna aktaramayacaklar. Ayrıca Call of Duty: Warzone, 28 Kasım itibarıyla Call of Duty: Warzone Caldera olarak yeniden isimlendirilecek. Dileyen tüm oyuncular, Call of Duty: Warzone'un kapalı olduğu süreçte Call of Duty: Warzone 2'ye ücretsiz olarak ulaşabilecekler.

Kaynak : https://www.callofduty.com/blog/2022/11/call-of-duty-modern-warfare-II-warzone-2-0-season-01-overview-battle-pass-dmz
13
4
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
13
4
1
1
1