Yeni Captain Tsubasa Oyunu, Yayınlanan Fragmanla Duyuruldu

29
3
2
2
2
Bandai Namco, Captain Tsubasa: Rise of New Champions adlı yeni oyununu yayınladığı fragmanla duyurdu. Oyun Captain Tsubasa hayranlarını yıllar sonra sevdikleri karakterlerle buluşturacak.

Bandai Namco, Captain Tsubasa serisinin yeni oyunu Captain Tsubasa: Rise of New Champions'u PC, PS4 ve Nintendo Switch platformları için duyurdu. Serinin konsol için yayınlanan son oyunu, New Kick Off olmuştu ve oyun, Nintendo DS'e gelmişti.

Captain Tsubasa: Rise of New Champions, oyuncuların gerçek zamanlı maçlar yapabilecekleri ve fantastik futbol becerileri sergileyebilecekleri bir arcade futbol oyunu olarak tanımlanıyor. Oyun, yapısıyla anime estetiğini koruyacak. Bandai Namco'ya göre oyuncular, yeni Captain Tsubasa oyununun basit kontrollerinde ustalaşarak, rakiplerini yenmeye çalışacak.

captain tsubasa rise of new champions

Efsanevi anime serisine dayanan oyunda Tsubasa Ozora, güçlü takımlara karşı yine takım arkadaşlarına liderlik edecek. Ayrıca anime serisinden tanıdık saldırı ve savunma hamleleri olacak. Hikaye modunun yanı sıra çevrimiçi ve çevrimdışı maçlar da oynanabilecek. Grafikler anime tarzını korusa da güncellenmiş, modern bir şekilde karşımıza çıkacak.

Captain Tsubasa: Rise of New Champions'ta hayali, Dünya Kupası'nda oynamak olan Tsubasa Ozora'nın yanı sıra Tsubasa'nın ezeli rakibi Kojiro Hyuga ve dünyanın en iyi kalecilerinden Genzo Wakabayashi de yer alacak. Ayrıca Taro Misaki, Jun Misugi ve Hikaru Matsuyama gibi karakterler de olacak. 

Yeni Captain Tsubasa oyununun çıkış tarihi açıklanmadı, ancak İngilizce, İspanyolca ve Portekizce alt yazı seçenekleri olacağı biliniyor. Ayrıca oyunda Japonca ve İngilizce seslendirme seçenekleri bulunacak.

Captain Tsubasa: Rise of New Champions Fragmanı:

Kaynak : https://www.dsogaming.com/news/captain-tsubasa-rise-of-new-champions-is-coming-to-the-pc-in-2020-first-details-trailer/
29
3
2
2
2
Emoji İle Tepki Ver
29
3
2
2
2