Çift Tarafı Kavisli Ekrana Sahip HTC 11 Konsepti

1
0
0
0
0
Tanıtılmasının üzerinden 6 aylık bir süre geçen HTC 10’un ardından serinin yeni üyesine ait konsept görüntüler yayınlandı.

HTC, birer yıl aralıklarla tanıttığı amiral gemisi telefonlarından yenisi için gün saymaya başladı. Geçtiğimiz Mayıs ayında piyasaya sürülen HTC 10’un üzerinden yaklaşık 6 ay geçti ve yeni modelin tasarımlarıyla ilgili haberler şimdiden gelmeye başladı. Tech Configurations, her iki tarafı kavisli ekrana sahip olan HTC 11’e bazı konsept fotoğraflar yayınladı.

Görüntü itibariyle daha önce haberini paylaştığımız Ocean’ın tasarımına benzeyen HTC 11, muhtemelen şirketin ‘ilk düğmesiz telefonu’ olacak.

Konsept fotoğrafları biraz daha yakından incelediğimizde, cihazın su geçirmezlik özelliğine vurgu yapıldığı anlaşılıyor. Apple’ın da iPhone 7’den itibaren IP67 sertifikasını kullanmaya başladığını göz önünde bulundurursak, HTC’den böyle bir hamlenin gelmesi kimseyi şaşırtmamalı.

USB Type-C bağlantı girişinin ve arkasında çift kamera kurulumunun olduğunu gördüğümüz yeni HTC modelinin tasarımı hakkında ne düşünüyorsunuz?

Kaynak : http://www.techconfigurations.com/2016/10/htc-11-concept-with-dual-edged.html
1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0