13
3
2
0
0

Yine bir başka çakma telefonla karşınızdayız. Bu sefer sizin için daha orijinalinin lansmanı bile yapılmadan, Çinliler'in çakmasını yaptığı Çakma Samsung Galaxy S9 Edge'i inceledik. Bu sefer neredeyse görüntüde, oldukça teknolojik bir çakma gibi gözüken cihaza, bir de Webtekno Usulü girişip içerisine de bakmayı ihmal etmedik. 

Kırılmayan ve dökme demirden bir stylus'a sahip cihazın, görüntüde 128 gb'lık hafızası olsa da cihazın aslında 5 gb'lık bir hafızaya sahip olduğunu belirtelim. Sulu boya kalitesinde bir kameraya sahip olan Çakma S9'un bir de parmak izi okuyabilme özelliği ve göz taraması özelliği olsa da, bunlar çalışan güvenlik önlemlerinden öte, herkes tarafından aşılabilecek görsel özellikler. 

Bildiğiniz gibi bu tip videoları siz bu cihazları almayın diye yapıyoruz. Tavsiyemiz ise, arkadaşlarınıza hava atacaksınız diye bu cihazı almamanız. Özellikle de hiç bir güvenlik testine tabi olmayan bu cihazları kullanımınız sonucu, sağlığınıza zarar gelebilir. Peki siz ne düşünüyorsunuz? Lütfen videomuz hakkındaki yorumlarınızı, yorumlar kısmında bizimle paylaşmayı unutmayın. Ayrıca videoyu beğendiyseniz kanalımıza abone olmayı da unutmayın :)

13
3
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
13
3
2
0
0