6
3
1
0
0

Günümüzde hayatımızı kolaylaştıran pek çok mobil uygulama kullanıyoruz. Fakat bu uygulamaların büyük bir çoğunluğu yabancı geliştiriciler tarafından yayınlanmış durumda. Oysa Türk girişimcilerin de ekipleriyle geliştirdikleri birbirinden kullanışlı mobil uygulamalar uygulama mağazalarında bulunuyor veya geliştiriliyor.

Bizler de yerli uygulamalara dikkat çekmek ve bu uygulamaları sizlere anlatmak için "%100 Türk İşi" isimli yeni bir video serisi başlattık. Fobito YouTube kanalımız bünyesinde başlattığımız yeni video serimize ilk misafir olan mobil uygulamaysa YKS, KPSS, ALES ve diğer ÖSYM sınavlarına hazırlanan herkesin kullanabileceği "Kunduz" oldu.

Kafanıza takılan her soruyu açıklığa kavuşturabilirsiniz:

Kunduz, anlamadığınız, nasıl çözdüğünüzü tam olarak kavrayamadığınız veya hiç çözemediğiniz soruların net bir şekilde açıklanmasını sağlıyor. Soruları çözenlerse doğrudan uzmanlar veya öğretmenler oluyor. Takıldığınız bir soruyu uygulamada paylaştıktan sonra dakikalar içinde sorunun çözümünü öğrenebiliyorsunuz.

Bugüne kadar 1 milyonun üzerinde mobil kullanıcı tarafından indirilen Kunduz, hem Android hem de iOS kullanıcıları tarafından fazlasıyla olumlu yorumlar topladı. Uygulama, Google Play Store'da 5 üzerinden 4,3; AppStore'daysa 4,6 puan almayı başardı. Ayrıca uygulama, AppStore'da eğitim kategorisinde en popüler 8. uygulama konumunda bulunuyor.

Yurt dışında da pek çok kullanıcı tarafından kullanılan Kunduz, aynı sınava girecek diğer kullanıcıların en çok hangi soru ve konu üzerine çalıştıklarını da görmenizi sağlıyor. Ayrıca uygulamada anlamadığınız konular üzerine dışarıdaki fiyatlara kıyasla neredeyse yarı fiyatına düzenlenen online kurslara katılabiliyorsunuz.

Aşağıdaki bağlantılardan mobil cihazlarınıza indirebileceğiniz Kunduz'da bizler de uygulamayı iyi bir şekilde deneyimleyebilmeniz için sizlere bir fırsat sunduk. Uygulamada geçerli 20 TL indirim kazanmak için "WEBTEKNO" indirim kodunu uygulayabilirsiniz.

6
3
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
6
3
1
0
0