Yazdığınız Herhangi Bir Şeyi Ultra Gerçekçi Resimlere Dönüştüren Dall-E, 1 Milyon Kişinin Erişimine Açılıyor

18
6
1
1
0
Dünya çapında popülerlik kazanan yapay zekâ DALL-E, önümüzdeki günlerde toplam 1 milyon kişinin erişimine açılacak. Peki erişim hakkı kazananlar yapay zekâ ile neler yapabilecek?

Yazıyla tarif ettiklerinizi gerçekçi görsellere çeviren yapay zekâ DALL-E 2, bugüne kadar ortaya koyduğu eserleriyle tüm dünyanın gözünü üstüne çekmeyi başarmıştı. Bugüne kadar gördüğümüz kadarıyla hemen hemen istediğiniz her şeyi, istediğiniz her şekilde saniyeler içinde üretebilen yapay zekâ hakkında merakla beklenen bir duyuru bugün geldi.

Şu anda yalnızca sınırlı kişinin erişim sağlayabildiği DALL-E 2, önümüzdeki günlerde toplam bir milyon kişi için erişime açılacak. Yapay zekânın geliştiricisi OpenAI’ın paylaştığı duyuruya göre yapay zekâ için bekleme listesine kaydolan kişilerden bir milyonu, yapay zekâyı kullanma şansı elde edebilecek.

Peki DALL-E 2’ye erişim şansı kazanırsanız ne yapacaksınız?

dall-e

DALL-E 2’ye erişim hakkı elde ettiğinizde hesabınıza 50 kredi yüklendiğini göreceksiniz. Sadece ilk ayınıza özel olan bu kredi, DALL-E ile görsel oluşturmak için kullanılıyor. Her bir görsel, bir krediye mâl oluyor. Sonraki aylardaysa her kullanıcıya aylık 15 ücretsiz kredi veriliyor. İsteyen kullanıcılar, 15 dolar karşılığında 115 kredi daha alabiliyor.

DALL-E 2 ile ürettiğiniz görselleri herhangi bir yerde kullanmakta ise bir sınır yok. Üstelik bu görselleri ticari amaçlarla da sorunsuz bir şekilde kullanabiliyorsunuz. Yani dilerseniz dünyanın en saçma veya yaratıcı fikrini DALL-E ile görselleştirip, bunu bir tişörte basabilir ve tişört satışı gerçekleştirebilirsiniz.

DALL-E 2 ve bu projeyle alakası olmayan, ondan ilham alan Dall-e Mini aracıyla yapılan görsellere aşağıdaki yazılarımızdan göz atabilirsiniz:

Kaynak : https://www.theverge.com/2022/7/20/23271591/dall-e-ai-image-generator-beta-test-open-waitlist
18
6
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
18
6
1
1
0