Dead by Daylight'a Büyük Bir Grafik Güncellemesi Geliyor

22
11
2
0
0
Dead by Daylight'a Büyük Bir Grafik Güncellemesi Geliyor
Behaviour Interactive, sevilen çok oyunculu korku oyunu Dead by Daylight için büyük bir güncelleme için hazırlanıyor. Oyuna, yeni nesil konsollar için büyük bir grafik güncellemesi geliyor.

Behaviour Interacitve tarafından geliştirilen ve 2016 yılında PC oyuncularına, 2017 yılında Xbox ve PlayStation 4 oyuncularına, 20019 yılında da Nintendo Switch oyuncularına sunulan korku oyunu Dead by Daylight, oyuncular arasında bir hayli popüler olmayı başarmıştı.

Oyunun geliştirici stüdyosu Behaviour Interactive, bu sevilen çok oyunculu korku oyununa yepyeni bir güncelleme getiriyor. Yeni nesil konsollara geçen oyuncular, oyunun grafiklerinde büyük bir değişim görecekler.

Dead by Daylight'a yeni nesil güncellemesi

Hâlihazırda PlayStation 4 ve Xbox One konsollarında oynayan oyuncuların yeni nesil konsola geçmeleri halinde de oynayabilecekleri duyurulan Dead by Daylight'a devasa bir grafik güncellemesi geliyor. Yeni nesil konsollar için de çıkacağı duyurulan oyun, yeni nesil konsollarda 4K çözünürlükte ve saniyede 60 kare olarak çalışacak.

Yukarıdan da izleyebileceğiniz Dead by Daylight resmi YouTube kanalında yayınlanan 'The Realm Beyon Part One' isimli videoda oyunun grafiklerinde yaşanacak olan gelişmeler oyuncularla paylaşıldı. Yani oyunun korkutucu atmosferi daha da etkileyici hale gelecek diyebiliriz. Ayrıca bu grafik güncellemeleri sadece yeni nesil konsollara değil oyunun PC sürümüne de gelecek.

Dead by Daylight, kısa bir süre sonra güncellenmiş ve geliştirilmiş modelleri, dokuları, animasyonları, ışıklandırmaları ve çok daha fazlasıyla oyuncularının karşısına çıkacak. Ayrıca oyunun YouTube videosuna gelen yorumlara bakıldığında hayranların da bu güncelleme haberini oldukça beğendiği görülüyor. Peki, siz Dead by Daylight'a gelecek olan grafik güncellemelerini beğendiğiniz mi? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak : https://mspoweruser.com/dead-by-daylight-next-gen-upgrade-include-4k-60fps/
22
11
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
22
11
2
0
0