Disney+, Yerli Dizi Aktris'ten Eğlenceli Bir Video Yayınladı: Bu Ay Çıkacak Secret Invasion ve Great Expectations'tan da Fragman Geldi

1
0
0
0
0
Disney+, Yerli Dizi Aktris'ten Eğlenceli Bir Video Yayınladı: Bu Ay Çıkacak Secret Invasion ve Great Expectations'tan da Fragman Geldi
Disney+, yakın zamanda yayınlanmaya başlayan yerli dizi Aktris'ten başrol oyuncularının birlikte oyun oynadığı eğlenceli bir video paylaştı. Platform ayrıca bu ay gelecek Secret Invasion ve Great Expectation'un da altyazılı fragmanlarını yayınladı.

Türkiye’de birinci yaşını doldurmaya hazırlanan Disney+, hem yerli hem de yabancı olmak üzere yeni içerikleriyle karşımıza çıkmaya devam ediyor. Platform, geçtiğimiz günlerde de yeni içeriklerinden bazı yeni videolar paylaştı.

Disney+, Pınar Deniz’in başrolde yer aldığı, 31 Mayıs’ta yayınlanmaya başlayan yeni yerli dizi Aktris’ten özel bir video paylaştı. Öte yandan bu ay içerisinde platforma eklenecek olan Secret Invasion ve Great Expectation dizilerinden de fragman geldi.

Aktris, Secret Invasion, Great Expectations ve daha fazlasına ulaşmak için buradaki bağlantıya tıklayabilir ve Disney+’a abone olabilirsiniz.

Aktris dizisinin başrol oyuncuları "Katili Bul" oynuyor 

Disney+ tarafından birkaç gün önce yayınlanan Aktris Özel İçerik videosu, sevilen dizinin başrolleri Pınar Deniz, Uraz Kaygılaroğlu, Tolga Tekin, Şebnem Hassanisoughi ve İpek Çiçek gibi isimlere yer ver veriyor. Bu eğlenceli videoda dizinin yıldızlarının “Katili Bul” oyununu oynadıklarını görüyoruz.

31 Mayıs’ta platforma gelen Aktris; suç, gerilim ve mizah öğelerini bir araya getiriyor. Yapımda Türkiye’nin en ünlü yıldızlarından birinin gündüz ışıltılı, gece ise karanlık dünyasına tanıklık ediyoruz.

Secret Invasion’dan altyazılı yeni fragman

Marvel’ın en çok beklenen dizilerinden biri olan Secret Invasion’dan da altyazılı fragman paylaşıldı. “Bu ay içinde istila her yerde olacak” notuyla yayınlanan fragman, dizide bizi nelerin beklediğine göz atmamızı sağlıyor. Nick Fury rolünde Samuel L. Jackson’ı tekrar göreceğimiz dizi, 21 Haziran’da Disney+’a gelecek.  

Great Expectations’dan da yeni fragman geldi

Charles Dickens’ın Türkçeye Büyük Umutlar olarak geçen aynı isimli romanından uyarlanan Great Expectations da bu ay ülkemizdeki Disney+ kullanıcılarıyla buluşacak. Olivia Colman, Owen McDonnel ve Fionn Whitehead’in başrollerini paylaştığı dizi, 28 Haziran’da patformda yayınlanacak.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0