DJI, Şimdiye Kadarki En Küçük Mavic Drone’unu Duyurdu: İşte Fiyatı ve Özellikleri

25
2
2
2
1
DJI, Mavic serisinin en küçük drone’u Mavic Mini’yi duyurdu. Avuç içine sığabilecek kadar küçük olan Mavic Mini, aynı zamanda son derece kaliteli görselleri kullanıcılarına sunuyor.

Ünlü drone üreticisi DJI, drone endüstrisine yeni araçlar eklemeye devam ediyor. DJI, Mavic serisinin en küçük drone'u Mavic Mini’yi duyurdu. DJI’ın yeni drone’u Mavic Mini, sadece 249 gram ağırlığında.

Yetişkin bir insanın avucuna rahatlıkla sığabilecek büyüklükte olan Mavic Mini 30fps’te 2.7K, 60fps’te ise 1080p video çekebiliyor. Mavic Mini, 12MP çözünürlükteki üç eksenli 2.7K gimbal kameraya sahip durumda. Tabii ki Mavic Mini’nin kamerası, Mavic Pro drone’larla yarışabilecek durumda değil. Ancak buna rağmen yine de kaliteli görüntüler sunuyor.

DJI Mavic Mini

Mavic Mini, boyutları ve aynı zamanda telefonunuzu yerleştirip drone'unuzu gözlemleyebileceğiniz kumandası sayesinde oldukça kolay kontrol edilebiliyor. DJI’ın yeni drone’u tam dolu batarya ile 30 dakika boyunca kesintisiz olarak uçabiliyor. Mavic Mini, 4 km mesafeye kadar HD kalitede video aktarımı sağlayabiliyor.

DJI Mavic Mini teknik özellikleri

  • 249 gram ağırlık
  • 30 dakika maksimum uçuş süresi
  • 4 km HD video iletim özelliği
  • 3 eksenli gimbal 2.7K kamera
  • Basitleştirilmiş kayıt ve düzenleme yazılımı

DJI Mavic Mini

DJI Mavic Mini fiyatı

DJI, Mavic serisinin en küçük drone’u olan Mavic Mini için ön siparişleri bugün almaya başladı. Standart Mavic Mini paketi 399 dolar fiyata satılacak. Üç adet batarya, ekstra pervana seti, taşıma çantası gibi yan ürünlerin de olduğu Mavic Mini paketi ise 499 dolara satılacak. Mavic Mini’nin 11 Kasım’da satışına başlayacak. 

Kaynak : https://techcrunch.com/2019/10/30/dji-announces-the-smallest-mavic-drone-yet/
25
2
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
25
2
2
2
1