Bütün Dr Driving Oyunları İçin Hile Gibi 10 Tüyo

48
11
7
4
3
Samsung Galaxy S3 ile özdeşleşen ve uzun süredir Android telefonlarda (iOS cihazlarda da mevcut tabii) popüler olan efsane oyun Dr Driving ve Dr Driving 2’de sizi usta bir şoföre dönüştürecek ve hile yapıyormuşsunuz gibi hissettirecek 10 efsane tüyoyu öğrenmek için içeriğimize tıklayın.

Android ve iOS cihazlarda mobil oyun dünyasının emektarlarından olan, adı söylendiğinde akıllara ilk Samsung Galaxy S3’ü getiren bir oyun var. Hayır bu oyun Clash of Clans değil, bir diğer emektar olan Dr Driving serisi. Dr Driving, Dr Driving 2 ve seriye daha sonradan eklenen Dr Parking 4, gittikçe gelişti ve neredeyse her cihazda bulunan bir oyun haline geldi.

Oyunlardaki genel amacınız bir görev seçmek, bir araba seçmek ve arabanızı seçtiğiniz göreve uygun bir biçimde kullanmak. Bu görev arabayı kullanabildiğiniz kadar hızlı kullanmak da olabilir, şehir trafiğine uygun kullanmak da. Biz de bu içeriğimizde sizlere efsane oyun serisi Dr Driving için hile kullanıyormuşçasına iyi araba kullanmanızı sağlayacak birkaç taktikten bahsedeceğiz.

Dr Driving oyunlarında sizi profesyonel şoför yapacak hile değerinde taktikler:

Araba satın alma/geliştirme önerileri:

dr driving

Araba satın alma menüsünden sadece yeni araba satın almayıp (ki arabalar genellikle pahalı ve çok fazla altın jetona mal oluyor) başka şeyler de yapabilirsiniz. Araba satın almak yerine sahip olduğunuz arabanın belirli parçalarını geliştirmek hem daha ucuz bir yöntem hem de daha etkili. VIP görevleri daha kolay tamamlamak adına konforu geliştirin ve tümsekleri daha kolay geçmek için dayanıklılığı geliştirin.

Drift atmak için taktikler:

dr driving drift

Nasıl yapıldığına alışmanızdan sonra tamamlaması en kolay görevlerin drift görevleri olduğundan bahsetmiştik zira tamamlamak için sadece 2 adet tam teşekkürlü drifte ihtiyacınız var. Drift yapmak zor ve ustalaşması zor bir husus. En kolay şekilde drift atmak için dönüşlerden önce alabildiğiniz kadar açıktan almaya çalışın.

Dönüşten önce direksiyonu tamamen kırın ve dönüşe girin. Ardından direksiyonu tam aksi yöne kırın ve drifte başlamanızın ardından direksiyonu bırakın o kendi kendine düzelsin. Bu sırada tabii ki bir araca veya duvara çarpmamaya dikkat edin. Drift barınız tamamen dolup kaybolduktan sonra kalan süre boyunca dümdüz sürün ve kaza yapmamaya çalışın.

Park etme taktikleri:

dr driving park

Park etmenizi gerektiren görevlerde sarı çizgilerin tam içine park etmeniz gerekiyor. Frene bastığınız zaman vites değiştirici belirecek ve geri vitese taktığınız zaman ayna belirecek. Herhangi bir koniyi devirmeden ve başka bir araca çarpmadan paralel bir biçimde park edebilmeniz için bütün bu unsurlara aynı anda dikkat etmeniz gerekiyor.

Yakıt Tasarrufu taktikleri:

Yakıt tasarrufu görevlerinde eğer başka bir araba satın alsanız bile varsayılan KOS aracına dönerek ve yakıt tüketimini geliştirerek en yüksek skorları elde edebilirsiniz. Bu da tecrübe puanı ve jeton kazanmak adına oldukça kolay bir taktik.

Dr Driving oyun içi para kazanma:

dr driving para hilesi

Kolay görevler:

Jetonları kolayca biriktirmek için en kolay görevleri seçin. En kolay görevler ise hızlı otoyol görevleri oluyor. Tek yapmanız gereken şey gaza basıp arabaları sollamak ve bitiş çizgisini geçmek. Eğer normal bir hızlı görev seçerseniz burada işin içine dönüşler de giriyor. Bunu seçerseniz de dönüşleri yaparken arabalara çarpmamaya dikkat edin.

Drift:

Eğer sürekli yapmaya alışırsanız, drift aşaması da en hızlı bitirebileceğiniz görev türlerinden biri. Drift süresini arttırmanın en etkili ve kolay yolu ilk kavşağın ortasında sürmeye başlayarak bir donut misali dönmek diyebiliriz.

Direksiyonu kırabildiğiniz kadar kırın ve gaza basın. Birkaç kez etrafınızda dönün ve gitmeniz gereken yoldan gitmeye devam edin. (Eğer dönme aşamasında çok fazla dönerseniz diğer arabalar size çarpabilir.)

Yakıt tasarrufu görevleri ve VIP görevleri:

Yakıt verimliliği ve VIP görevleri ise apayrı birer unsur. Bu görev türlerinde yavaş sürmeli, diğer arabaların arkasında sürmeli ve minimum düzeyde benzin harcamak için ayağınızı gazdan çok az çekmelisiniz. Konfor seviyesini arttırmak için ise sabit bir sürüş hızında kalmanız sizin yararınıza olacaktır.

Görev tekrarlama:

Eğer önünüzde zor bir görev varsa, elinizdeki parçaları geliştirmek adına kolay bulduğunuz görevlere geri dönüp onları arka arkaya oynayabilirsiniz. Bu sayede daha fazla gümüş jeton elde edebilir ve zor görevleri geçmenizi sağlayacak geliştirmeleri yapabilirsiniz. Aynı bölümleri arka arkaya oynamak ayrıca sürüş tecrübenizi ve seviyenizi de arttıracaktır.

Şerit kullanımı:

dr driving para kasma

Oyunu oynarken ekranın sağ üst köşesindeki parlayan 3 adet oka dikkat edin. Eğer parlayan bir şeritte sürmeye başlarsanız anında gümüş jeton elde edebilirsiniz. Bu da eğer görevi tamamlayamasanız bile sizin daha hızlı para kasmanıza yardımcı olan bir taktik zira bölümde yakıtı korumak adına belirli bir hızla gittiğiniz için fazlasıyla zamanınız oluyor.

Bütün bunları uygulamak gümüş jeton toplamanız için yeterli olacaktır. Ücretsiz olarak altın jeton toplamak için oyunu Facebook hesabınıza bağlayabilirsiniz. Ücretsiz gümüş jeton için ayrı olarak çeşitli başarımları da tamamlamak mümkün.

Serinin tüm oyunları:

Dr Driving

Dr. Parking serisinin yapımcısından gelen Dr. Driving, aynı oyun mekaniklerini park etme değil de şehir trafiğine taşıyor. Bu sayede siz de gerçekçi bir simülasyon gibi şehir içinde kurallara uygun bir biçimde araba sürüyorsunuz.

Dr Driving 2

Çok beğenilen Dr. Driving oyununun devam oyunu olan Dr. Driving 2, 1. Oyunun sahip olduğu havayı daha gelişmiş mekanikler ve grafiklerle karşınıza sunuyor. Oyuna eklenen zorlu seviyeler ve gerçek zamanlı çok oyunculu modu ile eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

Dr Parking 4

dr parking 4 apk

Dr. Parking, tüm zamanların en büyük mobil park etme simülasyon oyununun devamı olarak geri dönüş yapıyor. Dr. Parking 4, büyüleyici grafikleri, zorlu çok kademeli seviyeleri ve çevrimiçi gerçek zamanlı çok oyunculu modu ile park etme simülasyon oyunlarında yeni bir dönem başlatıyor.

48
11
7
4
3
Emoji İle Tepki Ver
48
11
7
4
3