Dünyanın En İyi CS:GO Oyuncusu Twitch'ten Banlandı

69
15
7
4
1
Dünyanın en iyi Counter Strike: Global Offensive oyuncusu olarak kabul edilen S1mple, Twitch'ten bir haftalığına banlandı. Ban nedeniyse S1mple'ın takım arkadaşına söylediği bir söz.

Bir dönemlere damgasını vuran ancak Valve'ın hileli oyuncular konusundaki ihmalkarlığı nedeniyle çok ciddi seviyede oyuncu kaybeden Counter Strike: Global Offensive, bu kez bir yasaklanma konusuyla gündeme geldi.

Dünyanın en iyi Counter Strike: Global Offensive oyuncusu olarak da bilinen 21 yaşındaki Oleksandr Kostyliev namıdiğer "S1mple", Twitch'ten geçici bir süreliğine yasaklandı. Counter Strike ekibinin de ciddiye aldığı ve onun namına bir grafiti oluşturduğu S1mple, yasak süresi sona erene kadar Twitch üzerinden yayın yapamayacak.

cs go

S1mple'ın Twitch platformundan yasaklanmasının nedeni ise canlı yayın sırasında takım arkadaşına yönelik söylediği bir kelime. Twitch, bu yasaklamanın nedenini "Bir kişiye veya bir gruba karşı nefret dolu davranışlarda bulunmak" olarak açıkladı.

Twitch'in kendisine gönderdiği bildirimi söz konusu cümleleri kurduğu takım arkadaşını da etiketleyerek Twitter üzerinden paylaşan S1mple, "Twitch bir şaka, nefret dolu davranışım için özür dilerim" ifadelerine yer verdi.

İşte S1mple'ın o paylaşımı:

Rod Breslau isimli bir e-spor yazarının ifadelerine göreyse S1mple'ın yasaklanma süreci bir hafta sürecek. 

Kaynak : https://www.pcgamesn.com/counter-strike-global-offensive/s1mple-banned-twitch
69
15
7
4
1
Emoji İle Tepki Ver
69
15
7
4
1