4
2
1
0
0

Teknoloji sektörü akıl almaz bir şekilde gelişti ve bu da ürün çeşitliliğinin artmasına, arz-talep dengelerinin değişmesine neden oldu. Bu noktada bazılarımızın tercihi zariflikten yanayken, bazılarımız için sağlamlık en önemli özellik haline geldi. Bugün ise sizlere bu doğrultuda ilerleyen ve dünyanın en sağlam bilgisayarı olduğu belirtilen bir ürünü inceleyeceğiz.

Sağlamlık konusunda oldukça iddialı olan Panasonic CF-31’i hem inceledik hem de Webtekno usulü sağlamlık testlerine soktuk. Özellikle saha çalışmalarında kullanılmak için tasarlanmış olan bilgisayar; kötü hava koşullarında ve inşaat alanı gibi bölgelerde rahatlıkla işinizi görebilir. Ancak sağlamlık konusunda iddialı olan Panasonic CF-31 bizim testlerimizden geçebilecek mi, bunu hep birlikte sizler için hazırladığımız videoda izleyeceğiz.

Tüm bunlara ek olarak, bir de siz sevgili takipçilerimize duyurmak istediğimiz bir sürprizimiz var. Bizler Kingston Youtube kanalına bir video incelemesi için konuk olduk. Bu nedenle Kingston Youtube kanalına abone olup, oraya özel hazırladığımız içeriği beğenen 3 takipçimize 128 GB’lık Kingston Bolt USB bellek hediye ediyoruz. Bağlantıya tıklayarak sizler de şanslı takipçilerimizden biri olabilirsiniz. Ancak burada dikkat etmeniz gereken en önemli nokta, çekilişin 14-29 Eylül tarihleri arasında geçerli olduğudur.

4
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
4
2
1
0
0