Dünyanın İlk 'Arı' Influencer’ı ile Tanışın

48
7
3
2
2
Arıları temsil etmek ve yaşamın devamlılığına büyük katkısı bulunan bu canlının karşılaştığı tehditlere karşı yardım toplamak için en iyi aday elbette ki bir arı olacaktı. B adlı bu arı maskot da tam olarak bunu yaparken dünyanın da ilk arı influencer’ı olma unvanını kazandı.

Dünyanın dört bir yanını dolaşıp arıları kurtarmak için para toplayan bir arı düşünebiliyor musunuz? Fikir ilginizi çektiyse sizi ilk arı influencer olan B ile tanıştıralım.

Fransız hükümetine bağlı bağımsız yönetim ajansı Fondation de France tarafından oluşturulan bu karakter, hayırseverliği arttırmayı amaçlıyor. B adlı karakter insanlarla tanışıp ilgilerini çekmeye ve onları arıların önemi hakkında bilgilendirmeye çalışıyor. 

b

B’nin Instagram hesabında diğer influencer’ların çektiklerine benzer fotoğraflar yer alıyor. Bazen kendisini sabah yogası yaparken, bazen güneş banyosunun tadını çıkarırken görüyoruz. 

B de diğer influencer'lar gibi şirketler ve organizasyonlar tarafından ürünlerinin tanıtımı için kullanılabiliyor. B’nin kazandığı para doğrudan Arı Fonu adlı bir fona gidiyor. Bu fonun amacı ise tüm arı türlerinin korunmasında temel oluşturan ve acil öncelikli hareketlerin gerçekleştirilebilmesini sağlamak. 

Aşağıda bazı fotoğraflarını bulabileceğiniz B’yi Instagram’da da takip edebilirsiniz. Ayrıca kuruluşun kendi mini sitesini de görebilirsiniz. 

Ama benim adım bal böceği

arı influencer

Bekleyemem tükenmeyi

arı B

Bu dünyadan tükenip giderim ama

arı

Götürürüm yaşamı ardımdan

arı

Kaynak : https://wersm.com/meet-the-worlds-first-bee-influencer-on-social-media/
48
7
3
2
2
Emoji İle Tepki Ver
48
7
3
2
2