Dyson, En Sessiz ve En Güçlü Hava Temizleyicisini Tanıttı: İşte Özellikleri

8
1
1
0
0
Dyson, İstanbul'da gerçekleştirdiği etkinlikte en sessiz ve en güçlü hava temizleyicisinin Türkiye tanıtımını yaptı.

Özellikle temizlik eşyalarında dünya çapında ve ülkemizde büyük popülerliğe sahip olan Dyson, yeni hava temizleyici cihazını Türkiye’de tanıttı. Dyson’ın yeni hava temizleyicisi, artık yepyeni bir tasarımı da beraberinde getiriyor.

Bugüne hava temizleyicilerinde kadar içi boş ve estetik bir yapı sunan Dyson, artık silindir bir tabana ve yarım elips şeklinde başlığa geçiş yapacak.

Karşınızda yeni Dyson hava temizleyicisi:

dyson hava temizleyici

Dyson Purifier Big+Quiet Formaldehyde” adını taşıyan yeni hava temizleyicileri, ev ve profesyonel ortamlara özel iki farklı model ile geldi. Fakat bu modeller arasındaki fark, yalnızca kumandada ve hava temizleme modlarında karşımıza çıkıyor. Cihazın temizleme kapasitesi ve diğer tüm özellikleri her iki modelde de aynı.

Yeni hava temizleyici, yaklaşık 12 kilogram ağırlığa ve 83 santimetre yüksekliğe sahip. Cihaz, tasarımında farklı bir fiziksel yapıya sahip olsa da Dyson lükslüğünü her yönüyle yansıtmayı sürdürüyor.

dyson hava temizleyici

Temizleme kapasitesine geçecek olursak karşımıza yine oldukça etkileyici rakamlar çıkıyor. Hava temizleyici, 100 metrekarelik kapalı bir alandaki havayı rahatlıkla temizleyebiliyor.

Ayrıca saniyede 400 litre kapasite ve 10 metre uzaklığa kadar hava akışı sağlayabiliyor, büyük bir odada en uzak köşelere bile ulaştırıyor.

Cihazı öne çıkaran en büyük kalemlerden birisi ise sessizliği. Dyson’ın açıklamasına göre cihaz, etkileyici hava temizleme kapasitesine rağmen yalnızca 56 desibel ses çıkarıyor.

dyson hava temizleyici

Cihaz, havadaki katı hal formaldehit, sıcaklık, nem, gaz ve parçacıklar dahil olmak üzere birçok kirleticiyi algılıyor, MyDyson mobil uygulaması ve LED ekranı üzerinde gerçek zamanlı verileri de sunuyor.

Şirketin verilerine göre havadaki virüs ve parçacıkların %99,95’i hava temizleyici sayesinde ortadan kalkıyor. Bu başarının ardında 21 metre ebata sahip bir HEPA filtresi ve karbon filtresi yatıyor. Üstelik HEPA filtresi, 7/24 saat kullanımda 2,5 yıl kullanım ömrü vadediyor.

Yeni Dyson hava temizleyicinin ev tipi olan modeli, profesyonel modelden farklı olarak çok daha fazla kişisel ayara sahip olacak. 

Ürünün Türkiye fiyatı henüz açıklanmadı. Yurt dışında ise 900 dolardan satılıyor.

8
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
8
1
1
0
0