Elon Musk: ‘Cybertruck' Şimdiye Kadarki En İyi Ürünümüz

16
6
4
4
1
Tesla’nın yeni elektrikli pickupının tanıtılmasına artık sayılı günler kaldı. Tesla’nın CEO’SU Elon Musk, katıldığı bir etkinlikte, bu zamana kadar en iyi ürünlerinin “Cybertruck” olacağını söyledi.

Tesla’nın elektrikli pickupı kasım ayında tanıtılacak. Aracın tanıtımı yaklaştıkça finansal analistler de dahil olmak üzere birçok insan, Tesla’nın yeni aracı hakkında daha fazla bilgi edinmeye çalışıyor. Ancak araç hakkında hala çok fazla bilgi yok. 

Tesla’nın CEO’su Elon Musk, şirketin düzenlediği bir konferansa katıldı. Konferans sırasında bir analist, Musk’tan Tesla’nın pickupı hakkında yorum yapmasını istedi. Elon Musk, analistin isteği üzerine “Cybertruck” adını verdiği pickupın şirketin bu zamana kadar ürettiği en iyi ürün olabileceğini söyledi.

Elon Musk, Tesla’nın pickupının “herkes için olmayacağını” söyledi. Ancak Musk, neden aracın herkes için olmayacağını açıklamadı. Tesla’nın CEO’su daha önce de Tesla’nın pickupının gelecekten gelen zırhlı bir araç gibi görüneceği söylemişti.

tesla cybertruck

Şirketin CEO’su, Tesla pickupın teknik özellikleri hakkında daha önce bazı bilgiler vermişti. Tesla’nın pickupı tam dolu batarya ile 645 ile 805 km arasında yol alabilecek seçeneklere sahip olacak. Dinamik süspansiyonlu araç, çift motorlu ve dört tekerlekten çekişli güç aktarımı seçeneğine sahip olacak. Araç dört tekerlekten, 300.000 lbs çekme kuvvetine sahip olacak. 

Tesla’nın pickupına Elon Musk, “Cybertruck” demeye devam ediyor. Ancak aracın adının bu olacağı belli değil. Musk, geçtiğimiz ay aracın 50.000 dolar maliyetin altına indirileceğini açıkladı. Tesla’nın “Cybertruck” pickupı önümüzdeki ay açıklanacak. 

Kaynak : https://electrek.co/2019/10/23/tesla-cybertruck-pickup-elon-musk-best-product-ever/
16
6
4
4
1
Emoji İle Tepki Ver
16
6
4
4
1