4
3
2
1
1

Son dönemde piyasaya sürülen akıllı telefonların kameraları da iyice gelişti. Her geçen sene farklı bir özelliğin trend olduğu kamera teknolojisinde, bu senenin trendi ağır çekim özelliği oldu. iPhone X, Huawei P20 Pro, Samsung Galaxy S9+ ve Xiaomi Mi Mix 2S telefonlarının ağır çekim özelliklerini kıyasladığımız videomuzda bu akıllı telefonların ağır çekim özelliklerini pek çok farklı şekilde test etme imkanı bulduk.

Test sırasında bardak kırma, çakmak, tuhaf yüz hareketleri, balon patlatma gibi bilindik ağır çekim efektlerine yer verdik. Bu özellikler dışında Milli Takım Okçuluk Antrenörü Eser arkadaşımızla da elmayı vurduğumuz anları telefonların ağır çekimleri ile kameraya aldık.

Son derece eğlenceli anların yaşandığı videoda, ağır çekim performansı olarak iPhone X’un bir adım önde olduğunu görüyoruz. Xiaomi Mi Mix 2S’in ise fiyatına oranla diğer telefonların altında kalmayan performansı takdirimizi kazandı. 3 arka kameraya sahip Huawei P20 Pro ise çekilen videoların yapay görünmesinden dolayı diğer 3 telefonun arkasında kalıyor. Lafı daha fazla uzatmadan sizleri video ile başbaşa bırakıyorum. Herkese iyi seyirler.

4
3
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
4
3
2
1
1