Ünlü Bilgisayar Markası Monster'ın Oyuncular için Ürettiği En İyi 6 Ürün

33
20
8
7
6
Günümüzde oyuncular için üretilen laptop modelleri büyük popülariteye ulaşmış durumda. Özellikle ülkemizde oyuncu laptopu arayan kullanıcılar belli markalara yoğunlaşıyor. Türk menşeli ünlü bilgisayar markası Monster da bu markalardan birisi. Monster, dizüstü modellerinin yanında çeşitli ekipmanlar da üretmekte. İşte bu yazımızda Monster’ın oyuncular için ürettiği en iyi 7 ürüne göz atıyoruz.

İlhan Yılmaz tarafından 5 Eylül 2000 tarihinde kurulan dizüstü bilgisayar üreticisi Monster, 20 yılı aşkın bir süredir sektörde büyümeye devam ediyor. Özellikle oyuncular için üretmiş olduğu laptop modelleri ile tanınan Monster, her bütçeye uygun farklı model serileri üretiyor. ABRA, Tulpar ve Semruk serileri farklı bütçelere hitap ediyor ve donanım güçleri birbirinden farklı. Özellikle bütçesini aşmak istemeyen kullanıcılar ABRA serisine yöneliyor. Daha güçlü bir performans isteyen oyuncular ise tercihini Tulpar ve Semruk’tan yana yapıyor.

Üstte saydığımız oyuncu laptopu modelleriyle tanınan Monster, laptop üretiminin yanında pek çok çeşit oyuncu donanımı da üretiyor. Ürünlerinin fiyatları bazı durumlarda oyuncular için oldukça uygun olabiliyor. Sizlere Monster'ın oyuncular için ürettiği bazı ekipmanları tanıtacağız.

Ünlü blgisayar markası Monster'ın oyuncular için ürettiği 6 başarılı Ürün

  • Pusat Pro Bluetooth Gamepad
  • Pusat K3 Pro Mekanik Oyuncu Klavyesi
  • Monster Pusat V8 Gaming Mouse
  • Aryond 32 İnç 165 Hz Curved Gaming Monitör
  • Pusat RGB Gaming Mousepad
  • Pusat Virtual 7.1 RGB Gaming Headset

Oyunu kolu olmadan oynayamam diyenlere: Pusat Pro Bluetooth Gamepad

pusat bluetooth gamepad

Arkasına yaslanıp oyunun keyfini doyasıya yaşamak isteyen kullanıcılar klavye - mouse yerine gamepad modellerini tercih ediyor. Monster Pusat Pro Bluetooth Gamepad, hem notebooklarda hem Android işletim sistemine sahip telefonlarda çalışabiliyor. Ürünün tasarımına baktığımızda PlayStation ve Xbox konsollarının gamepadlerinin bir karışımı demek mümkün. Android telefonunuzu üstte yer alan bölmeye rahatlıkla yerleştirip kontrolcüyü kullanabiliyorsunuz. Üretimde Monster’ın ifadelerine göre yeni ABS materyal kullanılıyor. Cihaz, Li-Polymer 600 mAh bir bataryaya sahip ve 10-12 saat civarı kullanım sunabiliyor. Ürüne buradan ulaşabilirsiniz.

Basınca hissetmek isteyenlere: Pusat K3 Pro Mekanik Oyuncu Klavyesi

pusat k3 pro mekanik oyuncu klavyesi

Mekanik klavyeler, günümüzde her oyuncunun olmazsa olmazı durumundalar. Pusat K3 Pro, oyuncular için en iyi deneyimi yaşatmayı hedefliyor. Klavyede 104 adet Red Switch mekanik tuş bulunuyor. Ürün, alüminyum malzemeden üretiliyor ve USB girişi altın kaplama olarak karşımıza çıkıyor. RGB seven kullanıcılar için üründe 18 farklı RGB; 4 de Gamer RGB ışık modu bulunuyor. Çoğu oyuncu tarafından sevilen bilek desteği de Pusat K3 Pro’da yer alıyor.

Bilek desteği sayesinde oyun sırasında konforunuzu koruyabiliyorsunuz. Tüm tuşlarda birden çok tuşa aynı anda basabilmenizi sağlayan anti ghosting özelliği bulunuyor. Cihazda 4 adet multimedya, 5 adet yazılım gerektirmeyen makro ve 4 adet ışık ayar tuşu bulunuyor. Ürünün Kablo uzunluğu ise 1.8 metre. Çoğu mekanik klavyede yer alan Windows kilitleme tuşu da üründe yerini alıyor. Bu sayede oyun sırasında yanlışlıkla Windows tuşuna basma durumuyla karşı karşıya kalmıyorsunuz. Ürüne buradan ulaşabilirsiniz.

Oyunu mouse üzerinden kontrol etmeyi sevenlere: Pusat V8 Gaming Mouse

pusat v8 gaming mouse

Özellikle FPS oyunlarının olmazsa olmazı gaming mouselar oyuncular için büyük önem taşımakta. Pusat V8, piyasa ortalamasının altında fiyatı ile dikkatleri üzerine çekiyor. Mouse, 500 - 6200 DPI aralığında oyunculara kendilerine uygun DPI değerini seçmelerini sağlıyor. Ürünün kendi yazılımını kullanarak bu değeri 12400’e kadar çıkarabiliyorsunuz.

Yazılım sayesinde ince ayarları yapmak mümkün. Oyuncu ürünlerinin vazgeçilmezi RGB ışıklandırma da Pusat V8’de yer alıyor. Cihazın sol tarafında 12 farklı tuş bulunuyor ve bu tuşlara birçok işlev atayabiliyorsunuz. Sol üst kısımda ise ‘’Seri Basma Tuşu’’ olarak adlandırılan bir tuş yer alıyor. Bu tuşa bir kere bastığınızda 3 kez sol tık basma işlemi gerçekleşiyor. Kablo olarak örgülü bir kablo yer alıyor ve altın kaplama USB girişi mevcut. Tuşların ömrü ise 10 Milyon vuruş. Cihazda 2,4 gramdan 8 adet ağırlık mevcut. Rahat hissettiğiniz uygun bir ağırlığı bu ağırlıklar sayesinde elde edebilirsiniz. Ürüne buradan ulaşabilirsiniz.

Büyük, hızlı ve eğimli: Aryond 32 İnç 165 Hz Curved Gaming Monitör

aryond curved gaming monitör

Oyuncu monitörleri günümüzde özellikle yüksek yenileme hızları ile dikkatleri üzerine çekiyor. Monster Aryond A32, 32 İnçlik bir boyuta sahip. 165 Hz yenileme hızı ile özellikle rekabetçi oyunlarda fayda sağlıyor. Monitör QHD 2K görüntü sunabiliyor ve VA panele sahip. Yine rekabetçi oyunlarda büyük önem taşıyan tepki süresinde ise sunduğu 1ms’lik tepkime süresi ile oldukça üst düzey bir deneyim yaşatıyor.

Ürün 3000 kontrast değerine ve 350 nit parlaklık değerine sahip. Bu değerler sayesinde kullanıcılar oldukça kaliteli bir görüntü alabiliyorlar. Monitör öne-arkaya, sağa-sola ve yukarı-aşağı hareket edebiliyor. Size uygun pozisyonu dilediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz. Görüntüde oluşan yırtılmaları önleyen AMD Free-Sync ve NVIDIA G-Sync teknolojileri monitörde yer alıyor. Ayrıca yeni MRTP teknolojisi ile gölgelenmeler engelleniyor ve görüntü daha da keskinleşiyor. Son olarak Flicker-Free adı verilen teknolojisi sayesinde ışık titreşimleri engellenmiş oluyor. Bu sayede oyun sırasında göz kaşıntıları ve baş ağrılarından kaçınmış oluyorsunuz. Ürüne buradan ulaşabilirsiniz.

Oyun bilgisayarını tamamlamak isteyenlere: Pusat RGB Gaming Mousepad

pusat rgb gaming mousepad

Mouselarımızın olmazsa olmaz arkadaşı gaming mousepadler, günümüz oyunculuğunda oldukça tercih edilen bir ekipman haline geldi. Pusat RGB Gaming Mousepad, adından da anlaşılacağı gibi güçlü ve şık bir RGB ışıklandırma ile karşımıza çıkıyor. İstediğiniz şekilde 7 adet sabit renk veya 3 farklı RGB aydınlatma efektini kullanabiliyorsunuz. Mousepadin en öne çıkan özelliği ise telefonları kablosuz şarj edebilme özelliği. Mousepadin sağ üst kısmına telefonunuzu koyup şarj edebiliyorsunuz.

Mouse deneyimini geliştirmek için 5 adet kaydırmaz kauçuk taban bizleri karşılıyor. Ürün su geçirmiyor ve kolay temizlenebilir süper inceleme malzemeye sahip. Monster’ın belirttiğine göre mousepad lazer ve optik sensörlü oyuncu mouseları için uygun. Ürüne buradan ulaşabilirsiniz.

Ses kasmayı hayat felsefesi yapanlara: Pusat Virtual 7.1 RGB Gaming Headset

pusat virtual 7.1 gaming headset

Oyuncuların olmazsa olmaz bir diğer ekipmanı ise kulaklıklar olmakta. Özellikle 7.1 surround ses sistemi sayesinde gerçekçi bir ses ve ortam deneyimini yaşamak isteyen oyuncular bu teknolojiye sahip kulaklıkları tercih etmekte. Cihazın kablosu örgülü şekilde karşımıza çıkıyor. Bu kablo, bükülmelere ve kırılmalara karşı dayanıklı olarak ifade ediliyor. Cihazda RGB ışıklandırma da yer alıyor.

Akıllı uzaktan kumanda ile kulaklığı rahatlıkla kontrol edebiliyorsunuz. PUSAT yazılımını da indirerek tam kontrol sağlayabilmek de mümkün. Kulaklığın üst tarafında kullanılan yüksek kaliteli materyal ve kulakları kaplayan yastıklar ile konforlu ve dayanıklı bir kulaklık olduğunu söyleyebiliriz. Ürüne buradan ulaşabilirsiniz.

Bu yazımızda Monster tarafından oyuncular için üretilen 6 ürüne göz attık. Ürünler arasından beğendikleriniz ya da sahip olduklarınız var mı? Değerli görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

33
20
8
7
6
Emoji İle Tepki Ver
33
20
8
7
6