VR Deneyimini Arttırmak Mümkün: PlayStation VR Aksesuarları

0
0
0
0
0
PlayStation’ın sanal gözlüğüne sahipseniz veya almayı düşlüyorsanız, VR’ın aksesuarları ile farklı bir deneyim yaşayabilirsiniz.

Bildiğimiz gibi PlayStation’ın oyun konsolları çıktığı ilk günden bu yana dünya genelinde sunduğu geniş oyun platformları ile içimizdeki kahramanı ve aksiyon sevgimizi dışa vurmamızı sağladı. Ancak PlayStation 4 ve ardından gelen PlayStation VR ile dikkatleri üzerine çeken bu konsol için PlayStation ile yaşayacağınız sanal gerçeklik deneyimini tavan yapacak ekstra aksesuarları sizler için sıralıyoruz;

1- Playstation Kamera

PlayStation VR’in kamerasız da oldukça kullanışlı olduğunu biliyoruz. Ancak 60 Dolar olan bu kamerayı alırsanız, oyun içerisinde kollarınızı ve ellerinizi hareket ettirebilir gerçekliğin bir tık daha üstüne geçebilirsiniz.

2- Playstation Move

Eğer VR’i kullanırken tam bir deneyim yaşamak istiyorsanız, Sony’in 100 Dolar’a satışa sunduğu çift move kumandasını almalısınız.

3- PowerA Çok Şarj İstasyonu

PlayStation VR’de kullandığınız aksessuarlar’ın hepsi dahili şarjlı batarya ya sahip olduğu gibi, bunlar için birde ayrı ayrı şarj adaptörleri almanız veya kullanmanız gerekiyor. Ancak bu mükemmel istasyon ile hepsi düzgün bir arada duracak şekilde 1 adet VR, 2 adet oyun kumandası ve birde oyun konsol kumandası için şarj soketleri bulunuyor, tek yapmanız gereken aksessuarlarınızı istasyona yerleştirmek ve dolmasını beklemek oluyor. 

4- Plantronics Rig 4VR Oyuncu Kulaklığı

Sony ve Plantonics’in yaptığı ortaklık sonucu ortaya çıkan bu VR’ Kulaklığı ile 3D surround sesin tadını çıkartabilirsiniz, ayrıca kaliteli tasarımı sayesinde oyun esnasında yapacağınız tüm ani hareketlere rağmen kafanızda durabiliyor ve sahip olduğu mikrofonu ile online modunda karşınızdaki oyuncu ile de konuşabiliyorsunuz. 

5- Playstation Aim 

PlayStation’ın bu oyun silahı 2016’ın sonlarında doğru duyruldu ve 2017’de satışa sunulacak. Bu VR silahı sayesinde kendinizi tam bir savaşın içerisindeymiş gibi hissedebilirsiniz.

6- Logitech Driving Force G29 Direksiyon Seti

PlayStation üzerinde sanal gerçeklik gözlüğünüz ile yarış oyunları oynarken tam manasıyla kendinizi yarışıyor gibi hissetmek için bir direksiyon setine ihtiyacınız var. İşte Logitech de bunu tam olarak karşılayabilecek bir set ile karşınızda! 300 Dolar’a satılan bu yarış direksiyon seti ile de dikkatler üzerinizde olacak.

Kaynak : http://www.ign.com/articles/2016/10/11/best-playstation-vr-accessories
0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0