Bir TikTok Kullanıcısı, Facebook'tan Gizli İndirim Kodlarının Nasıl Bulunabileceğini Gösterdi

18
5
3
3
1
Bir TikTok kullanıcısı, çevrimiçi alışverişlerde kullanılabilecek gizli indirim kuponlarına Facebook Reklam Kütüphanesi'nden nasıl ulaşılabileceğini paylaştı. Facebook'un reklam kütüphanesinde Instagram gibi tüm Facebook servislerinde gösterilen reklamları içerisinde barındırıyor.

Bir TikTok kullanıcısı, birçok mağazanın gizli indirim kodlarını keşfettiği yolu takipçileriyle paylaştı. Bu indirimleri keşfetmek için ise Facebook'un Reklam Kütüphanesi (Ad Library) aracını kullandı.

Peki, bu indirim kodlarının bulunması neden bu kadar ilgi çekici? Bunun sebebi, normal şartlar altında bu indirimlerin sadece şirketler tarafından hedeflenen insanlara gösteriliyor olması. TikTok kullanıcısı tarafından gösterilen bu yolla herkes bundan faydalanabiliyor.

Facebook Reklam Kütüphanesi'nden indirim kodu almak

Yukarıda da söylediğimiz gibi bu yöntem Facebook Reklam Kütüphanesi üstünden gerçekleşiyor. Bu kütüphanede bir Facebook sayfasında paylaşılmış olan, hatta geniş çaplı olarak paylaşılmayanlar da dâhil olmak üzere tüm reklamlar bulunuyor. Ayrıca burada Instagram gibi diğer Facebook servislerinde gösterilen reklamlar da yer alıyor.

Bundan faydalanmak için yapmanız gereken şey ise Facebook Reklam Kütüphanesi sayfasına gitmek. Açılan sayfada bir anahtar kelime ya da reklam verenin adını yazarak arama yapabilirsiniz. Aramayı tamamladığınızda karşınıza kullanıcılara gösterilen reklamlar çıkacak. Çıkan sonuçlar arasından aktif indirim kodları bulabilirsiniz.

facebook reklam kütüphanesi

Ayrıca Facebook Reklam Kütüphanesi sayfasına ilk tıkladığınızda Meseleler, Seçimler ve Siyaset butonunu göreceksiniz. Bu buton, önemli politik konulardaki şeffaflığı göstermek için geliştirildi. Tüm Reklamlar butonu ise politik olmayan reklamları gösteriyor ki haberimizde bahsettiğimiz şeyi ilgilendiren kısım da burası zaten.

Arama sonuçları sayfasında karşınıza çıkan reklamların tamamı, şu anda aktif olarak paylaşılan gönderilerden oluşuyor ki ayrıca reklamların aktif olduğunu gösteren yeşil bir daire de yer alıyor. Yani reklamın aktif olması indirim kodunun da halen aktif olduğu anlamına geliyor.

Kaynak : https://www.independent.co.uk/life-style/gadgets-and-tech/news/discount-codes-facebook-ad-library-tik-tok-a9665221.html
18
5
3
3
1
Emoji İle Tepki Ver
18
5
3
3
1