Filipinler'de Yaşanan Depremde, Bir Gökdelenin Çatısındaki Havuz Taştı (Video)

43
14
13
6
5
Filipinler'de yaşanan ve 11 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan depremde, bir gökdelenin çatısında bulunan havuz taştı. Depremin şiddetini gözler önüne seren o anlar, kameralara yansıdı.

Filipinler'de yaşanan depremde arama kurtama çalışmaları sürerken, ilk belirlemelere göre 11 kişi hayatını kaybetti. Filipinler halkı depremin etkisini atlatmaya çalışırken, deprem anında çekilmiş yeni görüntüler ortaya çıktı. Yaşanan depremin boyutunu gözler önüne seren görüntülerde, Filipinler'in başkenti Manila'da bulunan bir gökdelenin üzerinde bulunan havuz taştı. Tonlarca su gökdelenin çatısından aşağıya dökülürken duyulan çığlıklar dikkatlerden kaçmadı.

Güneydoğu Asya bölgesinde bulunan Filipinler, irili ufaklı 7.641 adadan oluşur. Turistik bir merkez olan ülke, sık sık yaşanan depremlerle gündeme gelmektedir. Yaşanan son depremde ortaya çıkan bu görüntüler depremin ne kadar güçlü olduğunu gözler önüne seriyor. 

Ülkemizinde fay hatlarının üzerinde bulunduğunu bilmemiz ve gerekli önlemleri almamız gerektiğini unutmamalıyız. Mutlaka bir deprem çantamız olmalı, evlerimizde bulunan eşyalar duvarlara sabitlenmeli ve olası bir deprem anında yapılması gereken şeyleri bilmeliyiz.

Kaynak : https://tr.sputniknews.com/yasam/201904231038845633-filipinler-depremde-gokdelenin-catisindaki-havuz-boyle-tasti/
43
14
13
6
5
Emoji İle Tepki Ver
43
14
13
6
5