Fortnite 9.40 Güncellemesi Yayınlandı: İşte Tüm Yenilikler

29
8
3
3
2
Son yılların popüler hayatta kalma oyunlarından Fortnite için 9.40 güncelleştirmesi yayınlandı. Yayınlanan güncelleştirme yeni bir silah ve pek çok değişikliği içeriyor.

Son birkaç yıldır hayatta kalma oyunları, çok ciddi bir oyuncu kitlesine sahip. Bu alanda pek çok oyun piyasaya sürüldü ve Fortnite, bu oyunlardan bir tanesi. Epic Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan popüler oyun, şimdi yeni bir güncelleştirme alıyor. Bizde bu güncelleştirmeyle birlikte Fortnite'a gelen yenilikleri sizlerle paylaşıyoruz.

Fornite'ın son güncelleştirmesiyle getirilen yenilikler:

fortnite

Fortnite'a getirilen son güncelleştirme ile oyuncular, taktiksel pompalı tüfeğin "efsanevi" ve "destansı" çeşitlerini kullanabilecekler. Bu silah, 8 mermi alabiliyor ve saniyede 1.5 atış yapıyor. Oyunun pek çok bölgesinde bulunabilecek olan bu silah, yakın mesafeli çatışmalarda oyunculara yardımcı olacak.

Bu yeni silah haricindeyse oyundaki bazı problemler giderildi ve iyileştirmeler yapıldı. Giderilen problemler arasında oyuncunun elindeki eşyaların düşmesi bulunuyor. Bundan sonra oyuncuların ellerindeki silahlar düşmeyecek. Ayrıca oyundaki tek kullanımlık malzemeler bir oyuncuda mevcut değilse ve o eşyalar bulunmuşsa, eşya otomatik olarak alınabilecek. 

Oyunun can sıkıcı problemlerinden bir tanesi olan gölge bombaları sorunları da giderilmiş durumda. Daha önce oyuncuların gölge bombası attıktan sonra belirli açılardan duvarlardan zıplayamıyorlardı. Ayrıca yine gölge bombasına maruz kalan bir oyuncu araç içerisindeyken bombanın etkisi geçse bile gölge hali devam ediyordu. Artık bu sorun da ortadan kaldırılmış durumda.

Bu sorun gidermelerinin yanı sıra Fortnite'a bazı performans iyileştirmeleri de yapıldı. Bu performans iyileştirmeleri Çelik Halat ve Fondip Fıçısı'nı içeriyor. Ayrıca oyuncuların ilk iniş sırasında çevre kaplamalarının daha hızlı yüklenebilmesi için kazmaların yüklenme şekillerinde de iyileştirmeler yapıldı.

Fortnite oyuncularının bu güncelleştirme ile fazlasıyla dikkat etmeleri gereken bir husus bulunuyor. Geliştirici ekip, oyunun ses ayarlarında da bazı değişiklikler yaptı. Bundan sonra oyuncu sesleri etrafa biraz daha doğal bir şekilde yayılacak. Bu da ses kasma stratejinizde değişiklik yapmanıza neden olabilir.

Tüm bu yeniliklerle birlikte Fornite, iyi bir haftalık güncelleştirme sunmuşa benziyor. Eğer Fortnite'ı henüz edinmediyseniz burada bulunan bağlantıyı kullanarak oyunun Epic Games sayfasına erişebilirsiniz.

Kaynak : https://www.cultofmac.com/639302/fortnite-940-new-tactical-shotguns-big-gameplay-changes/
29
8
3
3
2
Emoji İle Tepki Ver
29
8
3
3
2