Fortnite'a 'Vahşi Batı' Temalı Çöl Haritası mı Geliyor?

26
7
4
3
3
YouTube'da paylaşılan bir oynanış videosuna göre Fortnite'a 5. sezonla birlikte vahşi batı temalı bir çöl haritası geliyor.

Popüler battle royal oyunu Fornite’ın 5. sezonu 12 Temmuz’da başlayacak. Fornite oyuncuları yeni sezonu sabırsızlıkla beklerken isabetli Fortnite sızıntıları ile bilinen TwoEpicBuddie, 5. sezon ile birlikte gelecek yeni haritanın oynanış videosunu YouTube kanalı üzerinden paylaştı.

Yeni Fortnite haritası, aksiyon dolu çatışmaları tozlu çöllere taşıyor. Fakat bu çöl, PUBG’nin Miramar haritasının aksine ‘Vahşi Batı’ teması üzerine yoğunlaşıyor. Eğer hızlı bir kovboysanız Fortnite’ın 5. sezonunda tozlu ve kurak çöllerde düşmanlarınızı yok edip maçı kazanabilirsiniz.

Fakat Fortnite topluluğuna göre TwoEpicBuddie tarafından paylaşılan video sahte bir haritadan başka bir şeyi göstermiyor. MrMuselk’e göre ‘yeni’ harita, standart Fortnite haritasının dokuları ve renkleriyle oynanmış halinden başka bir şey değil. MrMuselk, yeni sezon başlayana kadar böyle ‘clickbait’ içeriklerin ortaya çıkabileceğini söylüyor.

Fortnite’ın yapımcısı olan Epic Games, yeni sezon ile birlikte haritada değişiklik gerçekleşip gerçekleşmeyeceği konusunda ne doğrulama ne de yalanlama gerçekleştirmedi. TwoEpicBuddie tarafından paylaşılan video sahteyse bile haritayı hazırlayan gerçekten iyi iş çıkarmış.

Kaynak : http://www.ladbible.com/entertainment/gaming-the-account-has-become-known-for-their-fortnite-related-leaks-20180709
26
7
4
3
3
Emoji İle Tepki Ver
26
7
4
3
3