Fortnite: Chapter 2'de Balık Tutarken, Oyunun En Güçlü Silahını Yakalayabilirsiniz

25
7
3
2
2
"Fortnite: Chapter 2"nin en çok konuşulan özelliklerinden bir tanesi balık tutmak oldu. Oyunseverler balık tutarken, "Mythic Goldfish" isimli nadir bir silahı yakalayabiliyorlar. Bu silah, oyunun en etkili silahlarından bir tanesi.

Dünyanın en popüler oyunlarından bir tanesi olan Fortnite, geçtiğimiz hafta itibarıyla yeni bir döneme başladı. Oyunda artık yeni bir harita, yeni özellikler ve yeni maceralar bulunuyor. "Fortnite: Chapter 2" olarak isimlendirilen bu yeni dönemin en büyük yeniliklerinden bir tanesi de oyuna eklenen balık tutma aktivitesi oldu. Öyle ki oyunseverler, bu özellik sayesinde oyunun sırasında balık tutabiliyorlar.

Balık tutmaya çalışan oyunseverler, bazı eşyalar kazanabiliyorlar. Öyle ki yöntemle birlikte yeni silahlar bulunabiliyor ve sağlık iyileştirmesi yapan balıklar yakalanabiliyor. Tüm bunlara ek olarak "Mythic Goldfish" isimli bir eşya daha bulunabiliyor. Bu eşya temelinde, üzerinde balık modelinin bulunduğu altın bir kupa. Ancak bu eşya aynı zamanda oyunun en güçlü silahlarından bir tanesi.

Mythic Goldfish

Öyle ki bu silahı, rakiplerinize fırlatabiliyorsunuz. Eğer sağlam bir atış yapabilirseniz, rakibiniz bu silahın tek bir dokunuşuyla ölüyor. Böylelikle rakiplerinizin eşyalarını kolaylıkla toplayabiliyorsunuz. Ayrıca Fortnite'ın en belirgin özelliklerinden biri olan ve oyunseverler tarafından kurulan yapılar da bu silah aracılığıyla yıkılabiliyor. Fakat bu silah, beraberinde pek çok soru işaretini de getiriyor.

Mythic Goldfish fazla nadir bulunabilen bir silah. Bu silahın sadece balık tutarken yakalanabileceği biliniyor ancak hangi göl, akarsu ya da deniz kıyısından çıktığı bilinmiyor. Ayrıca zaten şu ana kadar bu silah, sadece birkaç oyuncunun elinde görülmüş durumda. Hatta pek çok oyunsever, bu silahın nasıl kullanılması gerektiğini bile bilmiyor.

Fortnite

Geliştirici ekip, bu etkili silahla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı. Ancak bu silah, oyunseverler arasında giderek daha popüler olmaya başladı ve ilerleyen dönemlerde pek çok oyuncu, bu silahı bulabilmek için balık tutacakmış gibi görünüyor. Dilerseniz artık sizleri, Mythic Goldfish bulmayı başaran bir oyuncunun, bu silahı anlamaya çalıştığı anlarla baş başa bırakalım.

Kaynak : https://www.cnet.com/news/fortnite-mythic-goldfish-can-pack-a-punch-if-found/
25
7
3
2
2
Emoji İle Tepki Ver
25
7
3
2
2