66
27
14
13
7

Pek çok oyunda olduğu gibi bu sıralar dünyanın en ünlü oyunlarından biri olarak kabul edilen Fortnite’da da sık sık hile olayları ile karşılaşıyoruz. Hacker’lar ya da kendilerine verdikleri isimle crack’ciler de son dönemde Fortnite oyuncularının kabusu olmaya başladı. Tek bir günde binlerce hesabı ele geçirip içerisindeki “V-buck” isimli oyun paralarını çalıp hesabı da başkasına satan bu crack’ciler, tek bir hesaptan 25 ila 2000 dolar arasında değişen paralar kazanabiliyorlar.

Slovenyalı bir genç hacker’ın bir videoda yaptığı konuşmaya göre ortaya çıka bu bilgiler, Fortnite hesaplarıyla günde 20.000 dolar gibi büyük paraların kazanıldığını gösteriyor. 14 yaşlarında 20 kişiden oluşan cracker ekibi, bu tarz işlemlerin nasıl yapılabileceğini aktardıkları YouTube videoları ile ortamı çok daha tehlikeli kılıyor.

Olay da burada başlıyor. YouTube videosunu izleyip bilgisayarına hacker’cılık umuduyla giren kişiler avcılık yapayım derken gafil avlanabiliyor. Bu sebeple siz siz olun, haksız kazanç elde edeceğim derken elinizdekinden de olmayın. Peki bu tarz kişilerden nasıl kurtulursunuz? Burada da olay çok basit. Fortnite hesabınızı iki adımlı doğrulamaya alarak bu sorunu da ortadan kaldırabilirsiniz. Olay neymiş ne değilmiş daha iyi öğrenmek için sizleri video ile başbaşa bırakıyoruz. Herkese iyi seyirler.

66
27
14
13
7
Emoji İle Tepki Ver
66
27
14
13
7