Samsung Galaxy Note 10 Lite 32MP Ön Kameraya Sahip Olacak İddiası

25
7
4
3
2
Samsung 2019 yılını kapatmaya hazır görünmüyor. 32MP ön kameraya sahip olduğu iddia edilen Samsung'un yeni telefonu Galaxy Note Lite 10, birkaç hafta içinde resmen kullanıcıya sunulacak.

Samsung’un bu yıl bir yeni akıllı telefon daha çıkarmayacağını düşündüyseniz, bu düşüncenizden vazgeçebilirsiniz. Akıllı telefon devinin 2019 yılı bitmeden ve bir on senelik bölümü daha kapatmadan önce son kez yüzümüzü gülümseteceği öngörülüyor. Samsung, Galaxy S10 ve Note 10 telefonlarının “lite” modelini çıkarmayı planlıyor. Son zamanlarda, Galaxy ailesinin bu yeni gelecek üyesine dair dedikodular ve konuşmalar dinmek bilmiyor. Bu da, Samsung’un bir sonraki hamlesinin ne olacağına dair kafalarda soru işareti yaratıyor. 

Geçtiğimiz günlerde bu sır perdesi biraz daha aralandı ve Note 10 Lite telefonu hakkında daha fazla bilgi gün yüzüne çıktı. Cihazın donanımıyla ilgili daha fazla bilgi edinmemiz için sunulan bu fırsatta; Note 10 Lite’ın Exynos 9810 ile 6GB RAM’e sahip olduğunu öğrendik. Bunun anlamı, Note 10 Lite’ın amiral gemisi performansında bir cihaz olacağı. Ama yine de favori listelerinde üst sıralarda olması beklenmiyor.    

32MP selfie kamerasına sahip olduğu iddia ediliyor. 

DroidShout ile yakın ilişkide olan kaynaklar, cihaz ile ilgili başka ilginç detaylar da paylaştı. Paylaşılan bilgiler arasında; Note 10 Lite telefonun 32MP’lik etkileyici bir selfie kamerası ile donanmış olabileceği yer alıyor. Eğer bu bilgi doğruysa, bunun oldukça alışılmadık bir tercih olduğunu söyleyebiliriz. Bunun amacı Lite ve standart Note cihazları arasındaki farklı vurgulamak olabilir.

Bunlara ek olarak, ana kameranın ultra geniş açıya sahip olduğundan da bahsedilmekte. Fakat söylentiler arasında teleobjektif ile ilgili bir bilgi yer almıyor. Bu da demek oluyor ki; kameranın genel yapısı Galaxy S10e ile oldukça benzer bir yapıya sahip olabilir.

Kesin olan bir şey varsa o da Note 10 Lite cihazın S Pen ile beraber geleceği

Note telefonları Note yapan en önemli unsurlardan birinin S Pen olduğunu göz önünde bulundurursak, bu oldukça yerinde bir tercih gibi görünüyor. Galaxy Note 10 Lite telefonun resmen duyurulması yalnızca birkaç hafta uzaklıkta. Yani, telefonla ilgili detayların hepsini öğrenmemiz için çok uzun bir süre beklememize gerek kalmayacak. 

Kaynak : https://www.phonearena.com/news/Galaxy-Note-10-Lite-might-come-with-an-impressive-selfie-camera_id120804
25
7
4
3
2
Emoji İle Tepki Ver
25
7
4
3
2